Garnier Ambre Solaire Aftersun Tissue Mask

32 g

spar40%

Din pris 15,00 kr Vejl. udsalgspris 25,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En sheetmaske som aftersun? Ja tak!Garnier Ambre Solail giver dig nu en maske, der genfugter og lindrer huden efter en dag i solen. Hvis huden strammer, efter en solrig dag, er denne maske supergod til at dæmpe dette. Masken beroliger og fugter huden, da den er spækket af hyaluronsyre, hvorved den vil føles blød og dejlig efter brug. Anvendelse:Påfør masken på afrenset hud med den blå beskyttelsesfilm udad. Træk beskyttelsesfilmen af og lad masken virke i 15 minutter. Træk herefter masken af, og massér det resterende produkt ind i huden. Fjern det til sidst med en vatrondel og påfør en god fugtighedscreme. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Solpleje Aftersun Garnier 32 g Solpleje

Beskrivelse

En sheetmaske som aftersun? Ja tak!


Garnier Ambre Solail giver dig nu en maske, der genfugter og lindrer huden efter en dag i solen. Hvis huden strammer, efter en solrig dag, er denne maske supergod til at dæmpe dette. Masken beroliger og fugter huden, da den er spækket af hyaluronsyre, hvorved den vil føles blød og dejlig efter brug. 


Anvendelse:

Påfør masken på afrenset hud med den blå beskyttelsesfilm udad. Træk beskyttelsesfilmen af og lad masken virke i 15 minutter. Træk herefter masken af, og massér det resterende produkt ind i huden. Fjern det til sidst med en vatrondel og påfør en god fugtighedscreme. 


Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Garnier Ambre Solaire Aftersun Tissue Mask
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.