Futura Kalk + 5µg D3

300 stk

spar17%

Din pris 99,95 kr Vejl. udsalgspris 119,95 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Futura Kalk med 5 μg D3-vitamin er et kombineret kosttilskud med kalk og D-Vitamin, som kommer i en nem og synkevenlig tablet. Kalk er nødvendigt for at vedligeholde normale knogler og tænder og hjælper desuden til en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til en normal optagelse af kalk og fosfor i kroppen, ligesom det bidrager til immunforsvarets normale funktion. Futura Kalk med 5 μg D3-vitamin er lavet i en innovativ tabletform, som er lettere at synke grundet den mandelagtige form. Futura Kalk med 5 μg D3-vitamin kommer i en banebrydende firkantet bøtte, som er lavet af 48% genanvendt plastik. Hertil er etikette lavet af plast fra fornybare ressourcer.Anbefalet daglig dosis:Voksne samt børn fra 11 år: 2 tabletter For det bedst mulige kalkoptag bør man indtage 1 tablet om morgenen samt 1 tablet om aftenen. Anbefalet daglige dosis bør ikke overskrides.Kosttilskud bør ikke benyttes fremfor en varieret kost, men som supplement til samme.Opbevares uden for børns rækkevidde.Ingredienser:Calciumcarbonat, maltodextrin, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), fugtighedsbevarende middel (glycerol), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, carnaubavoks), cholecalciferol.Næringsindhold pr. 2 tabletter:I mængde og procent af referenceindtag (RI) til voksne samt børn fra 11 år. Deklaration 2 tabletter RI Calcium         800 mg         100% D3-vitamin 10 µg         200%NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Livsstil Futura

Beskrivelse

Futura Kalk med 5 μg D3-vitamin er et kombineret kosttilskud med kalk og D-Vitamin, som kommer i en nem og synkevenlig tablet.

Kalk er nødvendigt for at vedligeholde normale knogler og tænder og hjælper desuden til en normal muskelfunktion. D-vitamin bidrager til en normal optagelse af kalk og fosfor i kroppen, ligesom det bidrager til immunforsvarets normale funktion.

Futura Kalk med 5 μg D3-vitamin er lavet i en innovativ tabletform, som er lettere at synke grundet den mandelagtige form.

Futura Kalk med 5 μg D3-vitamin kommer i en banebrydende firkantet bøtte, som er lavet af 48% genanvendt plastik. Hertil er etikette lavet af plast fra fornybare ressourcer.

Anbefalet daglig dosis:

Voksne samt børn fra 11 år: 2 tabletter

For det bedst mulige kalkoptag bør man indtage 1 tablet om morgenen samt 1 tablet om aftenen.

Anbefalet daglige dosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud bør ikke benyttes fremfor en varieret kost, men som supplement til samme.

Opbevares uden for børns rækkevidde.

Ingredienser:

Calciumcarbonat, maltodextrin, fyldemidler (mikrokrystallinsk cellulose, tværbunden natriumcarboxymethylcellulose), fugtighedsbevarende middel (glycerol), overfladebehandlingsmidler (magnesiumsalte af fedtsyrer, hydroxypropylmethylcellulose, carnaubavoks), cholecalciferol.
Næringsindhold pr. 2 tabletter:

I mængde og procent af referenceindtag (RI) til voksne samt børn fra 11 år.

Deklaration 2 tabletter RI

Calcium         800 mg         100%

D3-vitamin 10 µg         200%


NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Futura Kalk + 5µg D3
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.