Futura Fiskeolie Premium

140 stk

spar26%

Din pris 139,95 kr Vejl. udsalgspris 189,95 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Futura Fiskeolie Premium er en højkoncentreret fiskeolie. Den er til dig, der ønsker at tage så få kapsler som muligt, men stadig ønsker de gode egenskaber. Vores unikke Futura Fiskeolie Premium indeholder omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, der bidrager til en normal hjertefunktion*. DHA er hjælper ligeledes til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn**. *EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA. **DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg.Anbefalet daglig dosis:Voksne samt børn fra 11 år: 1-2 kapslerKapslerne skal synkes hele i forbindelse med et måltid. Ingredienser:Koncentreret FISKEolie, gelatine (fra kvæg), fugtighedsbevarende middel (glycerol), aroma (vanilje), antioxidant (tocopherolrig ekstrakt).Næringsindhold pr. 1-2 kapsler:I mængde og procent af referenceindtag (RI) til voksne samt børn fra 11 år. Deklaration                 2 kapsler Fiskeolie                         2000 mg Omega-3, heraf                 1260 mgEPA*                         600 mg DHA*                         400 mg *EPA=Eicosapentaensyre / DHA=DocosahexaensyreNB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Helsekost Vitaminer og mineraler Vitaminer Fiskeolie Livsstil Futura

Beskrivelse

Futura Fiskeolie Premium er en højkoncentreret fiskeolie.

Den er til dig, der ønsker at tage så få kapsler som muligt, men stadig ønsker de gode egenskaber. Vores unikke Futura Fiskeolie Premium indeholder omega-3 fedtsyrerne EPA og DHA, der bidrager til en normal hjertefunktion*. DHA er hjælper ligeledes til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn**.

*EPA og DHA bidrager til en normal hjertefunktion. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg EPA og DHA.

**DHA bidrager til at vedligeholde en normal hjernefunktion og et normalt syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på 250 mg.

Anbefalet daglig dosis:

Voksne samt børn fra 11 år: 1-2 kapsler

Kapslerne skal synkes hele i forbindelse med et måltid. 

Ingredienser:

Koncentreret FISKEolie, gelatine (fra kvæg), fugtighedsbevarende middel (glycerol), aroma (vanilje), antioxidant (tocopherolrig ekstrakt).

Næringsindhold pr. 1-2 kapsler:

I mængde og procent af referenceindtag (RI) til voksne samt børn fra 11 år. Deklaration                 2 kapsler

Fiskeolie                         2000 mg

Omega-3, heraf                 1260 mg

EPA*                         600 mg

DHA*                         400 mg

*EPA=Eicosapentaensyre /

DHA=Docosahexaensyre


NB! Vi er registreret hos fødevarestyrelsen. Klik her for at se fødevare-registreringen.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Futura Fiskeolie Premium
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.