Fudge Style Curve Maker

190 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar33%

Din pris 139,00 kr Vejl. udsalgspris 209,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En krøllecreme, der giver volumen og spændstige krøller i op til 24 timer.Denne creme er en multifunktionelt stylingcreme, der giver et krøllet look med masser af volumen og tekstur. Cremen kan også bruges til at skabe mere volumen i glat hår.Derudover er krøllecremen varmebeskyttende på op mod 235 grader, samtidig med at cremen beskytter dit hår mod fugt og krus, så frisuren holder længere. Cremen beskytter desuden farvet hår mod at falme.Krøllecremen indeholder nærende olier, som beskytter håret. Desuden er krøllecremen fri for parabener.Anvendelse: Påfør en passende mængde krøllecreme i nyvasket hår, og kram cremen op i håret fra længde til spids. Style håret som ønsket.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Stylingcreme Krøllecreme Fudge Krøllet hår 190 ml Teksturgivende Beskyttende Nærende Parabenefri Volume

Beskrivelse

En krøllecreme, der giver volumen og spændstige krøller i op til 24 timer.

Denne creme er en multifunktionelt stylingcreme, der giver et krøllet look med masser af volumen og tekstur. Cremen kan også bruges til at skabe mere volumen i glat hår.

Derudover er krøllecremen varmebeskyttende på op mod 235 grader, samtidig med at cremen beskytter dit hår mod fugt og krus, så frisuren holder længere.

Cremen beskytter desuden farvet hår mod at falme.

Krøllecremen indeholder nærende olier, som beskytter håret. Desuden er krøllecremen fri for parabener.

Anvendelse: 
Påfør en passende mængde krøllecreme i nyvasket hår, og kram cremen op i håret fra længde til spids. Style håret som ønsket.
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Fudge Style Curve Maker
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.