Fudge Liquid Erekt

spar35%

final_price
Din pris 109,00 kr Vejl. udsalgspris 169,00 kr
Status:På lager
Fudge Liquid Erekt 150mlFudge Liquid Erekt Heat Protective Straightening Spray er en varmebeskyttende glattende spray med medium hold. Den varmebeskyttende formular modvirker effektivt varmeskader og hjælper med til at holde håret super glat. Produktet giver håret glans og gør det blødt og helt glat, samtidig med at det fugtes med essentielle olier.Produktet indeholder Fudge Hydrating Hair Drink Complex med Guarana, som giver fantastisk pleje og styrke til håret. Sprayen har en frisk duft af frugt.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Varmebeskyttelse Varmebeskyttende spray Fudge 150 ml Beskyttende Varmebeskyttende

Beskrivelse

Fudge Liquid Erekt 150ml

Fudge Liquid Erekt Heat Protective Straightening Spray er en varmebeskyttende glattende spray med medium hold. Den varmebeskyttende formular modvirker effektivt varmeskader og hjælper med til at holde håret super glat. Produktet giver håret glans og gør det blødt og helt glat, samtidig med at det fugtes med essentielle olier.

Produktet indeholder Fudge Hydrating Hair Drink Complex med Guarana, som giver fantastisk pleje og styrke til håret. Sprayen har en frisk duft af frugt.

BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration