Fudge Hair Cement (U)

300 ml

spar36%

Din pris 109,00 kr Vejl. udsalgspris 169,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Fudge Hair Cement 300mlFudge Hair Cement Fixing Spray trodsre tyngdekraften med ekstremt hold. Sprayes i håret når det sidder som det skal og din frisure vil få et sikkert og holdbart look. Hårsprayen giver ekstra stærkt hold og tilfører et brilliant skær til frisuren. Denne hårlak indeholder harpiks, som efterlader dit hår fleksibelt og fast.Fudge Hair Cement Fixing Spray er en hurtigttørrende hårspray, som afviser fugt og derfor holder på frisuren hele dagen i al slags vejr. Sprayen har en mild duft af kiwi.BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårspray Fudge 300 ml

Beskrivelse

Fudge Hair Cement 300ml

Fudge Hair Cement Fixing Spray trodsre tyngdekraften med ekstremt hold. Sprayes i håret når det sidder som det skal og din frisure vil få et sikkert og holdbart look. Hårsprayen giver ekstra stærkt hold og tilfører et brilliant skær til frisuren. Denne hårlak indeholder harpiks, som efterlader dit hår fleksibelt og fast.

Fudge Hair Cement Fixing Spray er en hurtigttørrende hårspray, som afviser fugt og derfor holder på frisuren hele dagen i al slags vejr. Sprayen har en mild duft af kiwi.

BEAUTYCOS we care for your hair
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Fudge Hair Cement (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.