Fudge Fat Hed

spar33%

final_price
Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:På lager
FUDGE fat hed firm hold texure paste hold 9Fat HED er en gelevoks med et solidt hold, der giver total kontrol over dit hår og samtidig holder den din styling på plads hele dagen lang.Et fantastisk produkt som skaber ny dynamik i dit hår. Se din styling få fornyet glans, ultimative hold, og tekstur ved gang du bruger denne voksgelé. En afslutning på din styling til ale slags hårtyper. Duften er en blanding af røde bær og musk.Anvendelse:Når voksgeleen anvendes i det tørre hår, tilføjer Fat HED øjeblikkeligt tekstur, hold og glans. Ved føntørring hjælper den med at løfte håret fra roden og dermed skabe øget volume. Beautycos - vi anbefales til daglig brug!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Mænd Hårstyling Hårgele Hårvoks Hårstyling Hårvoks Hårgele Fudge

Beskrivelse

FUDGE fat hed firm hold texure paste hold 9

Fat HED er en gelevoks med et solidt hold, der giver total kontrol over dit hår og samtidig holder den din styling på plads hele dagen lang.
Et fantastisk produkt som skaber ny dynamik i dit hår. Se din styling få fornyet glans, ultimative hold, og tekstur ved gang du bruger denne voksgelé. En afslutning på din styling til ale slags hårtyper. Duften er en blanding af røde bær og musk.

Anvendelse:
Når voksgeleen anvendes i det tørre hår, tilføjer Fat HED øjeblikkeligt tekstur, hold og glans. Ved føntørring hjælper den med at løfte håret fra roden og dermed skabe øget volume.

Beautycos - vi anbefales til daglig brug!
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration