Bestil dine julegaver inden d. 19. december kl 16.00
Vi bytter julegaver frem til 1. februar

Fudge Fat Hed

spar34%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
FUDGE fat hed firm hold texure paste hold 9Fat HED er en gelevoks med et solidt hold, der giver total kontrol over dit hår og samtidig holder den din styling på plads hele dagen lang.Et fantastisk produkt som skaber ny dynamik i dit hår. Se din styling få fornyet glans, ultimative hold, og tekstur ved gang du bruger denne voksgelé. En afslutning på din styling til ale slags hårtyper. Duften er en blanding af røde bær og musk.Anvendelse:Når voksgeleen anvendes i det tørre hår, tilføjer Fat HED øjeblikkeligt tekstur, hold og glans. Ved føntørring hjælper den med at løfte håret fra roden og dermed skabe øget volume. Beautycos - vi anbefales til daglig brug!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd Hårstyling Hårgele Hårvoks Hårstyling Hårvoks Hårgele Fudge

Beskrivelse

FUDGE fat hed firm hold texure paste hold 9

Fat HED er en gelevoks med et solidt hold, der giver total kontrol over dit hår og samtidig holder den din styling på plads hele dagen lang.
Et fantastisk produkt som skaber ny dynamik i dit hår. Se din styling få fornyet glans, ultimative hold, og tekstur ved gang du bruger denne voksgelé. En afslutning på din styling til ale slags hårtyper. Duften er en blanding af røde bær og musk.

Anvendelse:
Når voksgeleen anvendes i det tørre hår, tilføjer Fat HED øjeblikkeligt tekstur, hold og glans. Ved føntørring hjælper den med at løfte håret fra roden og dermed skabe øget volume.

Beautycos - vi anbefales til daglig brug!
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Fudge Fat Hed
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.