Fudge Ends Miracle Smoothing Treatment (U)

50 ml

spar36%

Din pris 109,00 kr Vejl. udsalgspris 169,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Fudge Ends Miracle Smoothing Treatment 50mlMirakelkur fra Fudge, er fyldt med en kombination af proteiner som reparerer og lukker tørre spidser og derved beskytter dem mod skader. Resultatet er et silkeblødt hår. Indeholder Vitamin E og Pro-Vitamin B, plus Fudge ‘Care Complex’ som styrker, beskytter, giver fugt og reparer ødelagt hår. Denne kur til spidserne har en mild duft af vanilje og den trænger hurtigt ind og blødgør håret, samt forbedrer hårets tilstand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Fudge Fint hår Skadet og slidt hår 50 ml Beskyttende Mod skadet og slidt hår Til fint og tyndt hår Udglattende

Beskrivelse

Fudge Ends Miracle Smoothing Treatment 50ml

Mirakelkur fra Fudge, er fyldt med en kombination af proteiner som reparerer og lukker tørre spidser og derved beskytter dem mod skader.

Resultatet er et silkeblødt hår. Indeholder Vitamin E og Pro-Vitamin B, plus Fudge ‘Care Complex’ som styrker, beskytter, giver fugt og reparer ødelagt hår.

Denne kur til spidserne har en mild duft af vanilje og den trænger hurtigt ind og blødgør håret, samt forbedrer hårets tilstand.


Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Fudge Ends Miracle Smoothing Treatment (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.