Hair Doctor Silver Shampoo

250 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 135,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Violet, silver shampoo til alle hårtyper og længder. Har dit lyse, blonde, affarvede eller grå hår tendens til at få et gulligt skær? Så er Hair Doctor Silver Shampoo den helt rigtige shampoo til dig! Hair Doctors Silver Shampoo indeholder udvalgte pigmenter og værdifulde ingredienser der går ind og neutraliserer det gule skær og optimerer dit lyse og grå hår. Shampooen indeholder den eksklusive Argan-olie, vitamin E, panthenol og hvede protiener, der er med til at genopbygge, beskytte og give fugt, styrke og glans til dit hår. Shampooen giver dig et sundt hår med en skinnende effekt. Dufter frisk med en snert af citrus. BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved at lade produktet blive i håret i noget tid inden det skylles ud, ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve. Anvendelse:  Shampooen skummes op i hænderne og masseres ind i det fugtige hår, derefter skyldes den grundigt ud. BEAUTYCOS vil gerne minde dig om hvor vigtigt det er at anvende en god balsam/conditioner efter hver hårvask: En balsam/conditioner lukker skællagene i håret så det bevarer sin glans, pleje og sammen med UV-beskyttelsen får den din hårfarve til at holde bedre. Når skællagene i håret er lukkede, mindskes risikoen for spaltede og knækkede spidser og håret er bedre beskyttet mod mere skade og miljømæssige påvirkninger. Derudover mindsker brugen af balsam/conditioner også knuder og krus, hvilket gør håret nemmere at børste. Hair Doctor Color Express Treatment, er en fantastisk balsam/conditioner til farvet hår, den giver pleje uden at tynge. Har dit hår brug for ekstra meget pleje så vask først håret i shampoo, put derefter Hair Doctor Color Mask i spidserne, lad den virke i 5-10 minutter, skyl og afslut med Hair Doctor Color Express Treatment.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Silver Shampoo Fri fragt Hair Doctor Farvet hår Blondt og lysnet hår 250 ml Til farvet og behandlet hår Til blondt og lysnet hår Mod spaltede spidser Beskyttende

Beskrivelse

Violet, silver shampoo til alle hårtyper og længder.

Har dit lyse, blonde, affarvede eller grå hår tendens til at få et gulligt skær?

Så er Hair Doctor Silver Shampoo den helt rigtige shampoo til dig!

Hair Doctors Silver Shampoo indeholder udvalgte pigmenter og værdifulde ingredienser der går ind og neutraliserer det gule skær og optimerer dit lyse og grå hår. Shampooen indeholder den eksklusive Argan-olie, vitamin E, panthenol og hvede protiener, der er med til at genopbygge, beskytte og give fugt, styrke og glans til dit hår.

Shampooen giver dig et sundt hår med en skinnende effekt. Dufter frisk med en snert af citrus.

BEMÆRK at dette er et silver produkt, og der kan opnås et blåt/lilla skær ved at lade produktet blive i håret i noget tid inden det skylles ud, ved vedvarende brug eller hvis håret er åben for farve.

Anvendelse: 

Shampooen skummes op i hænderne og masseres ind i det fugtige hår, derefter skyldes den grundigt ud.

BEAUTYCOS vil gerne minde dig om hvor vigtigt det er at anvende en god balsam/conditioner efter hver hårvask:

En balsam/conditioner lukker skællagene i håret så det bevarer sin glans, pleje og sammen med UV-beskyttelsen får den din hårfarve til at holde bedre. Når skællagene i håret er lukkede, mindskes risikoen for spaltede og knækkede spidser og håret er bedre beskyttet mod mere skade og miljømæssige påvirkninger. Derudover mindsker brugen af balsam/conditioner også knuder og krus, hvilket gør håret nemmere at børste. Hair Doctor Color Express Treatment, er en fantastisk balsam/conditioner til farvet hår, den giver pleje uden at tynge. Har dit hår brug for ekstra meget pleje så vask først håret i shampoo, put derefter Hair Doctor Color Mask i spidserne, lad den virke i 5-10 minutter, skyl og afslut med Hair Doctor Color Express Treatment.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hair Doctor Silver Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord