Hair Doctor Shampoo Regenerating (Incl. Pumpe)

1000 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 299,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Mild shampoo til alle hårtyper. Shampooen renser hår og hovedbund blidt uden at udtørre det. Den indeholder den eksklusive Argan-olie, der blandt andet er rig på E-vitaminer der genopbygger skadet og stresset hår, samt ceramider der booster håret med glans. Shampooen har en lækker frisk duft og efterlader dit hår med en fornyet smuk glans og vitalitet.  Shampooen er fantastisk som "søndagsshampoo" for at få bugt med rester af styling produkter, der er benyttet i løbet af ugen. Anvendelse: Shampooen fordeles i hænderne og masseres ind i det fugtige hår, derefter skyldes den grundig ud. Gentag hvis det er nødvendigt og lad eventuelt shampooen virke I et minuts tid inden du skyller den grundigt ud, igen. BEAUTYCOS anbefaler at du kun anvender shampoo I hovedbunden, med mindre håret er beskidt. På den måde undgår du at strippe dit hår for de sunde og vigtige olier. Gentag om nødvendigt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Fri fragt Gamle Priser - Samme Priser Hair Doctor Normalt hår 1000 ml

Beskrivelse

Mild shampoo til alle hårtyper.

Shampooen renser hår og hovedbund blidt uden at udtørre det. Den indeholder den eksklusive Argan-olie, der blandt andet er rig på E-vitaminer der genopbygger skadet og stresset hår, samt ceramider der booster håret med glans.

Shampooen har en lækker frisk duft og efterlader dit hår med en fornyet smuk glans og vitalitet. 

Shampooen er fantastisk som "søndagsshampoo" for at få bugt med rester af styling produkter, der er benyttet i løbet af ugen.

Anvendelse:

Shampooen fordeles i hænderne og masseres ind i det fugtige hår, derefter skyldes den grundig ud. Gentag hvis det er nødvendigt og lad eventuelt shampooen virke I et minuts tid inden du skyller den grundigt ud, igen.

BEAUTYCOS anbefaler at du kun anvender shampoo I hovedbunden, med mindre håret er beskidt. På den måde undgår du at strippe dit hår for de sunde og vigtige olier. Gentag om nødvendigt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hair Doctor Shampoo Regenerating (Incl. Pumpe)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord