Hair Doctor Brilliant Mousse

200 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 125,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Brilliant Mousse er en plejende leave-in conditioner mousse, uden hold. Perfekt til alle hårtyper og især god til et tørt og skadet hår, da den styrker, mindsker krus, tilføre smidighed, genopbygger, tilføre fugt, forbedre hårstrukturen og tilføre silkeagtig glans, uden at tynge. Denne skum har en lækker flødeskums konsistens og en skøn duft af vanilje; den er beriget med værdifulde mælkeproteiner samt Argan-olie, E-vitamin, provitamin B5 og forsyner håret med tilstrækkelig fugtighed og vitaminer. Anvendelse: Ryst flasken grundigt, vend flasken med bunden helt i vejret og tryk en passende mængde skum ud i hænderne. Fordel det i håndfladerne og kram det i eller red det i håret med fingerne. Moussen kan bruges i både håndklæde tørt og tørt hår. Skal IKKE skylles ud BEAUTYCOS anbefaler denne mousse til alle hårtyper og længder, der mangler lidt ekstra pleje.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Hårskum Krøllecreme Fri fragt Gamle Priser - Samme Priser Hair Doctor 200 ml Plejende Glansgivende

Beskrivelse

Brilliant Mousse er en plejende leave-in conditioner mousse, uden hold. Perfekt til alle hårtyper og især god til et tørt og skadet hår, da den styrker, mindsker krus, tilføre smidighed, genopbygger, tilføre fugt, forbedre hårstrukturen og tilføre silkeagtig glans, uden at tynge.

Denne skum har en lækker flødeskums konsistens og en skøn duft af vanilje; den er beriget med værdifulde mælkeproteiner samt Argan-olie, E-vitamin, provitamin B5 og forsyner håret med tilstrækkelig fugtighed og vitaminer.

Anvendelse:

Ryst flasken grundigt, vend flasken med bunden helt i vejret og tryk en passende mængde skum ud i hænderne. Fordel det i håndfladerne og kram det i eller red det i håret med fingerne. Moussen kan bruges i både håndklæde tørt og tørt hår.

Skal IKKE skylles ud

BEAUTYCOS anbefaler denne mousse til alle hårtyper og længder, der mangler lidt ekstra pleje.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Hair Doctor Brilliant Mousse
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord