Fanola No Yellow Shampoo

350 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar53%

Din pris 89,00 kr Vejl. udsalgspris 189,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En silver shampoo, der skaber et koldt skær i dit hår.Denne shampoo er beriget med violette farvepigmenter, der fjerner uønskede gule undertoner fra dit hår, så det får det isblonde look, du går efter. Shampooen virker samtidig fugtgivende og blødgørende, så dit hår beholder sin smukke, naturlige glans. Anvendelse:Påfør shampooen i vådt hår. Massér den godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 1-5 minutter. Skyl grundigt efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.Vi anbefaler, at du anvender handsker under brug. Shampooen kan anvendes efter behov, og den efterlader ikke farve i hovedbunden.Denne shampoo er velegnet til lyst, blondt, afbleget og gråt hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Silver Shampoo Tilbud Fanola Blondt og lysnet hår 350 ml Blødgørende Fugtgivende Til blondt og lysnet hår

Beskrivelse

En silver shampoo, der skaber et koldt skær i dit hår.

Denne shampoo er beriget med violette farvepigmenter, der fjerner uønskede gule undertoner fra dit hår, så det får det isblonde look, du går efter.

Shampooen virker samtidig fugtgivende og blødgørende, så dit hår beholder sin smukke, naturlige glans.

Anvendelse:

Påfør shampooen i vådt hår. Massér den godt ind i hår og hovedbund, og lad den virke i 1-5 minutter. Skyl grundigt efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Vi anbefaler, at du anvender handsker under brug. Shampooen kan anvendes efter behov, og den efterlader ikke farve i hovedbunden.

Denne shampoo er velegnet til lyst, blondt, afbleget og gråt hår.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Fanola No Yellow Shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.