Exuviance Rejuvenating Treatment Masque

74 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar21%

Din pris 249,00 kr Vejl. udsalgspris 315,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Denne peel-off maske er ideel til alle hudtyper. Den renser effektivt huden og reducerer porerne samt stimulerer celledannelsen der synligt vil reducerer de små linjer. Indeholder en mild blanding af AHA, der dybderenser huden. Masken er ligeledes fyldt med antioxidanter der efterlader huden med en mere glat overflade samt mere frisk og strålende at se på. Masken er en peel-off maske, der med andre ord betyder at den størkner på huden og derefter nemt kan trækkes/nulres af, eller skylles grundigt af med vand. Anvendelse: Påfør produktet i et jævnt lag, undgå øjenområderne. Lad virke i 15-20 minutter og træk derefter masken af, eller skyl grundigt af med varmt vand. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsmaske Scrub – Peeling Frugtsyre behandling Exuviance 74 ml Mod fedtet hud Mod tør hud Mod uren hud Til sensitiv hud Fedtet hud Kombineret hud Moden hud Normal hud Sart hud/Sensitiv hud Tør hud Uren hud

Beskrivelse

Denne peel-off maske er ideel til alle hudtyper.

Den renser effektivt huden og reducerer porerne samt stimulerer celledannelsen der synligt vil reducerer de små linjer.

Indeholder en mild blanding af AHA, der dybderenser huden. Masken er ligeledes fyldt med antioxidanter der efterlader huden med en mere glat overflade samt mere frisk og strålende at se på.

Masken er en peel-off maske, der med andre ord betyder at den størkner på huden og derefter nemt kan trækkes/nulres af, eller skylles grundigt af med vand.

Anvendelse:

Påfør produktet i et jævnt lag, undgå øjenområderne. Lad virke i 15-20 minutter og træk derefter masken af, eller skyl grundigt af med varmt vand. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Exuviance Rejuvenating Treatment Masque
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.