Exuviance OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer SPF 25

40 g

spar28%

Din pris 398,00 kr Vejl. udsalgspris 549,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne super effektive solbeskyttende creme, egner sig til alle hudtyper. Dog er den særligt god til moden og pigmenteret hud, grundet dens unikke egenskaber.  Formularen er udviklet af dermatologer, med ingredienser der klinisk bevist har en kontrollerende effekt, på pigmentering af en hver intensitet.  Blandt andet indeholder behandlingen B-Resorcinol og Turmeric, som hjælper med at reducere synligheden af hyperpigmentering og forebygger dannelsen af nye mørke pletter, ved at blokere for melanin produktionen.  Dertil indeholder produktet Vitamin E og Vindruekerne ekstrakt, som styrker hudens forsvar mod udefrakommende stressfaktorer.  Din hud bliver efterladt med en yngre og sundere udstråling, og bliver samtidig beskyttet med en SPF på 25.  Produktet er fri for parfume og olie. Anvendelse: Påføres ligeligt i ansigtet, på halsen og brystkassen, 15 minutter inden soleksponering. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Exuviance 40 g Beskyttende Parfumefri Kombineret hud Normal hud Pigmenteret hud

Beskrivelse

Denne super effektive solbeskyttende creme, egner sig til alle hudtyper. Dog er den særligt god til moden og pigmenteret hud, grundet dens unikke egenskaber. 

Formularen er udviklet af dermatologer, med ingredienser der klinisk bevist har en kontrollerende effekt, på pigmentering af en hver intensitet. 

Blandt andet indeholder behandlingen B-Resorcinol og Turmeric, som hjælper med at reducere synligheden af hyperpigmentering og forebygger dannelsen af nye mørke pletter, ved at blokere for melanin produktionen. 

Dertil indeholder produktet Vitamin E og Vindruekerne ekstrakt, som styrker hudens forsvar mod udefrakommende stressfaktorer. 

Din hud bliver efterladt med en yngre og sundere udstråling, og bliver samtidig beskyttet med en SPF på 25. 

Produktet er fri for parfume og olie.

Anvendelse:

Påføres ligeligt i ansigtet, på halsen og brystkassen, 15 minutter inden soleksponering. 

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Exuviance OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer SPF 25
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.