Exuviance Deep Hydration Treatment

50 g

spar34%

Din pris 365,00 kr Vejl. udsalgspris 549,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En intens gelbehandling til tør og trist hud.Geléen smelter hurtigt ind i huden, hvor den tilfører masser af fugt og pleje, imens du sover. Din hud efterlades med fornyet liv, glød og styrke.Produktet er beriget med PHA/Bionics, der effektivt styrker de dybde hudlag, imens Prodew genopfylder hudens naturlige fugt, så den straks vil føles komfortabel og smidig. Natlysolie beskytter huden mod miljømæssige faktorer, så din hud bliver ekstra modstandsdygtig.Anvendelse:Påfør produktet på nyrenset hud om aftenen, inden sengetid. Massér blidt ind i huden i ansigtet og på halsen. Vent 5 minutter, så de kraftfulde ingredienser kan trænge ind i huden, og afslut med din foretrukne natcreme. Anvend gerne behandlingen 2-3 gange om ugen eller efter behov, når huden føles dehydreret.Perfekt til normal og kombineret, tør hud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtscreme Natcreme Exuviance 50 g Fugtgivende Nærende Plejende Tør hud

Beskrivelse

En intens gelbehandling til tør og trist hud.

Geléen smelter hurtigt ind i huden, hvor den tilfører masser af fugt og pleje, imens du sover. Din hud efterlades med fornyet liv, glød og styrke.

Produktet er beriget med PHA/Bionics, der effektivt styrker de dybde hudlag, imens Prodew genopfylder hudens naturlige fugt, så den straks vil føles komfortabel og smidig. Natlysolie beskytter huden mod miljømæssige faktorer, så din hud bliver ekstra modstandsdygtig.

Anvendelse:

Påfør produktet på nyrenset hud om aftenen, inden sengetid. Massér blidt ind i huden i ansigtet og på halsen. Vent 5 minutter, så de kraftfulde ingredienser kan trænge ind i huden, og afslut med din foretrukne natcreme.

Anvend gerne behandlingen 2-3 gange om ugen eller efter behov, når huden føles dehydreret.

Perfekt til normal og kombineret, tør hud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Exuviance Deep Hydration Treatment
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.