Epiic nr. 8 Silver’it shampoo

250 ml

198,00 kr
Køb 2 valgfrie epiic hair care produkter

spar 20%

Køb 3 valgfrie epiic hair care produkter

spar 30%

Status:På lager - 1-2 dages levering
Epiis nr. 8 Silver'it shampoo er fantastisk til gråt og blondt hår. Den indeholder violette pigmenter der neutraliserer uønskede gullige nuancer og giver håret en kold tone. Produktet indeholder hvedeprotein som giver en genopbyggende og plejende effekt samt som er fugtbevarende. Derudover giver den håret fantastisk glans og udstråling.Anvendelse: Fordel en passende mængde Silver’it shampoo i vådt hår, og massér ind i håret til det skummer. Lad virke i 2-3 minutter efter ønsket effekt. Skyl grundigt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo epiic hair care Blondt og lysnet hår Gråt hår 250 ml Fugtgivende Reparerende Vegansk

Beskrivelse

Epiis nr. 8 Silver'it shampoo er fantastisk til gråt og blondt hår. Den indeholder violette pigmenter der neutraliserer uønskede gullige nuancer og giver håret en kold tone. Produktet indeholder hvedeprotein som giver en genopbyggende og plejende effekt samt som er fugtbevarende. Derudover giver den håret fantastisk glans og udstråling.


Anvendelse:

Fordel en passende mængde Silver’it shampoo i vådt hår, og massér ind i håret til det skummer. Lad virke i 2-3 minutter efter ønsket effekt. Skyl grundigt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Epiic nr. 8 Silver’it shampoo
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.