Epiic nr. 11 Shine’it Hair Serum

100 ml

Bedømmelse:
80% of 100
198,00 kr
Køb 2 valgfrie Epiic Hair Care produkter

spar 20%

Køb 3 valgfrie Epiic Hair Care produkter

spar 30%

Status:På lager - 1-2 dages levering
En fugtgivende og utrolig let olie, som beskytter håret mod varme fra styling redskaber ved at lægge sig som en beskyttende film rundt om hvert enkelt hårstrå. Indeholder blødgørende og fugtgivende arganolie og passionsfrugtolie, som begge er rig pa proteiner og vitaminer. Olierne efterlader håret glansfuldt og silkeagtigt.Stylingjern glider lettere gennem håret uden modstand når du glatter, laver krøller eller fald i håret. Kan også anvendes som glans og pleje produkt efter styling. Modvirker frizz. epiic hair care fjerner – i samarbejde med OWPTM – den samme mængde plastik fra verdens have og floder, som de benytter i deres emballager. Derudover samarbejder de med ReSea Project, der hjælper og støtter de lokale i Indonesien med at fjerne plastik fra floder og fra havet. Det lokale Clean Up Team hjælper med at samle plastik op og får dermed en ekstra indkomst. Det er et valg epiic hair care har truffet, for at passe på verdenshavene og vores fremtidige generationer – og fordi epiic hair care er hårpleje med holdning! På deres emballager finder du en QR-kode, som henviser til mere information om OWPTM og viser koordinaterne på, hvor i verden de hjælper med at samle plastik op.Anvendelse:Påføres i hårets længder og spidser. Kan anvendes i både fugtigt og tørt hår.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårserum Epiic Hair Care Alle Hårtyper 100 ml Anti-frizz Fugtgivende Varmebeskyttende Vegansk

Beskrivelse

En fugtgivende og utrolig let olie, som beskytter håret mod varme fra styling redskaber ved at lægge sig som en beskyttende film rundt om hvert enkelt hårstrå.

Indeholder blødgørende og fugtgivende arganolie og passionsfrugtolie, som begge er rig pa proteiner og vitaminer. Olierne efterlader håret glansfuldt og silkeagtigt.

Stylingjern glider lettere gennem håret uden modstand når du glatter, laver krøller eller fald i håret. Kan også anvendes som glans og pleje produkt efter styling. Modvirker frizz.

epiic hair care fjerner – i samarbejde med OWPTM – den samme mængde plastik fra verdens have og floder, som de benytter i deres emballager. Derudover samarbejder de med ReSea Project, der hjælper og støtter de lokale i Indonesien med at fjerne plastik fra floder og fra havet. Det lokale Clean Up Team hjælper med at samle plastik op og får dermed en ekstra indkomst. Det er et valg epiic hair care har truffet, for at passe på verdenshavene og vores fremtidige generationer – og fordi epiic hair care er hårpleje med holdning!

På deres emballager finder du en QR-kode, som henviser til mere information om OWPTM og viser koordinaterne på, hvor i verden de hjælper med at samle plastik op.

Anvendelse:

Påføres i hårets længder og spidser. Kan anvendes i både fugtigt og tørt hår.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Epiic nr. 11 Shine’it Hair Serum
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.