Elizabeth Arden Vitamin C 60 Capsules

25 ml

47%

Din pris 449,00 kr Vejl. udsalgspris 840,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Fantastisk serum fordelt i 60 små kapsler.De små kapsler indeholder en powerfuld dosering af ceramider og fedtopløselige c-vitaminer. C-vitaminerne beskytter huden mod miljømæssige faktorer samt har en lysnende effekt på huden. Ceramiderne virker fugtgivende og reparerende på huden, så din hud opnår den rette balance.Opbevares tørt og køligt.Anvendelse:Åben en kapsel ved blidt at dreje det lille håndtag rundt. Påfør serummet på nyrenset hud i ansigtet og på halsen, afslut med din foretrukne natcreme. Vi anbefaler, at du anvender serummet aften for det bedste resultat.Indeholder 60 kapsler.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Serum Gaveidéer Gaver til hende Elizabeth Arden 25 ml Beskyttende Fugtgivende Nærende Plejende Alle hudtyper

Beskrivelse

Fantastisk serum fordelt i 60 små kapsler.

De små kapsler indeholder en powerfuld dosering af ceramider og fedtopløselige c-vitaminer. C-vitaminerne beskytter huden mod miljømæssige faktorer samt har en lysnende effekt på huden. Ceramiderne virker fugtgivende og reparerende på huden, så din hud opnår den rette balance.

Opbevares tørt og køligt.

Anvendelse:

Åben en kapsel ved blidt at dreje det lille håndtag rundt. Påfør serummet på nyrenset hud i ansigtet og på halsen, afslut med din foretrukne natcreme. Vi anbefaler, at du anvender serummet aften for det bedste resultat.

Indeholder 60 kapsler.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Elizabeth Arden Vitamin C 60 Capsules
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord