Dr. Hauschka Hydrating Cream Mask

spar30%

Din pris 229,00 kr Vejl. udsalgspris 329,00 kr
Status:På lager
Denne maske er en intensiv fugtmaske, der med første strejf beskytter din hud mod udtørring. Den er specielt god til dig med en tør eller sensitiv hud, dig der er meget ude eller dig der sidder foran en computerskærm. Dens skønne planteolier fra bla. Jojoba, avokado og mandel beriger din hud med intens pleje. Efterlader din hud blød, smidig og frisk. Er desuden fri for både parabener og silikoner. Anvendelse: Påfør på renset hud, lad sidde i 15-20 minutter og skyl derefter af med lunt vand. Gentag 1-2 gange om ugen. Afslut med din yndlings creme. For mere dybdegående effekt, peel da din hud inden anvendelse af maske. Så vil du opleve at din maske trænger mere i dybden.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsmaske Dr. Hauschka 30 ml Beskyttende Mod tør hud Til sensitiv hud Moden hud Sart hud/Sensitiv hud Tør hud

Beskrivelse

Denne maske er en intensiv fugtmaske, der med første strejf beskytter din hud mod udtørring.

Den er specielt god til dig med en tør eller sensitiv hud, dig der er meget ude eller dig der sidder foran en computerskærm.

Dens skønne planteolier fra bla. Jojoba, avokado og mandel beriger din hud med intens pleje.

Efterlader din hud blød, smidig og frisk.

Er desuden fri for både parabener og silikoner.

Anvendelse:

Påfør på renset hud, lad sidde i 15-20 minutter og skyl derefter af med lunt vand. Gentag 1-2 gange om ugen. Afslut med din yndlings creme.

For mere dybdegående effekt, peel da din hud inden anvendelse af maske. Så vil du opleve at din maske trænger mere i dybden.

Skriv din egen anmeldelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration