Babor Doctor Babor Cleanformance Clay Multi-Cleanser

50 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar11%

Din pris 155,00 kr Vejl. udsalgspris 175,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Dette veganske multiprodukt er en mild og skånsom ansigtsrens som samtidig kan anvendes som en dybderensende ansigtsmaske. Produktet renser huden i dybden uden at udtørre eller forstyrre hudens naturlige balance. Produktet fjerne vandopløselig makeup.Cleanformance Clay Multi-Cleanser er baseret på det talgabsorberende og beroligende kaolinler som afhjælper blandt andet en overaktiv sebum produktion.Cleanformance er bæredygtigt hudpleje som er 100% C02 neutral.Produktet er baseret på 95% naturlig udvundet ingredienser og er parabenefri. Produktet er ydermere  fri for mineralskolie, syntetisk parfume, silikone,  PEG,  ftalater, sulfater som SLS, SLES samt ALS, gluten samt laktose.Anvendelse:Som rens:Produktet anvendes hver morgen og aften inde dine pleje produkter. Fordel produktet med lidt koldt vand og masser ind i huden. Skyl produktet grundigt af med vand inden du afslutter med din toner.Som maske:Fordel Clay Multi-Cleanser i et tyndt lag, på ren og renset hud. Lad masken virke i 10 minutter og rens grundigt af med vand. Du kan anvende masken 2-3 gange ugentligt eller efter behov.Tip: Nogle hudtyper oplever kun udbrud og urenheder i små områder i huden Du kan i det tilfælde nøjes med at anvende masken på disse områder.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsrens Doctor Babor Babor 50 ml Beroligende Dybderensende Miljøvenlig Mod fedtet hud Mod uren hud Parabenefri Parfumefri Rensende Silikonefri Sulfatfri Til sensitiv hud Vegansk Kombineret hud Normal hud Sart hud/Sensitiv hud

Beskrivelse

Dette veganske multiprodukt er en mild og skånsom ansigtsrens som samtidig kan anvendes som en dybderensende ansigtsmaske. Produktet renser huden i dybden uden at udtørre eller forstyrre hudens naturlige balance.

Produktet fjerne vandopløselig makeup.

Cleanformance Clay Multi-Cleanser er baseret på det talgabsorberende og beroligende kaolinler som afhjælper blandt andet en overaktiv sebum produktion.

Cleanformance er bæredygtigt hudpleje som er 100% C02 neutral.

Produktet er baseret på 95% naturlig udvundet ingredienser og er parabenefri. Produktet er ydermere  fri for mineralskolie, syntetisk parfume, silikone,  PEG,  ftalater, sulfater som SLS, SLES samt ALS, gluten samt laktose.

Anvendelse:

Som rens:

Produktet anvendes hver morgen og aften inde dine pleje produkter.

Fordel produktet med lidt koldt vand og masser ind i huden. Skyl produktet grundigt af med vand inden du afslutter med din toner.

Som maske:

Fordel Clay Multi-Cleanser i et tyndt lag, på ren og renset hud. Lad masken virke i 10 minutter og rens grundigt af med vand. 

Du kan anvende masken 2-3 gange ugentligt eller efter behov.

Tip: Nogle hudtyper oplever kun udbrud og urenheder i små områder i huden Du kan i det tilfælde nøjes med at anvende masken på disse områder.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Doctor Babor Cleanformance Clay Multi-Cleanser
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.