Dermalogica Precleanse Balm With Cleansing Mitt

150 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar19%

Din pris 319,00 kr Vejl. udsalgspris 395,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Precleanse balm er et fantastisk renseprodukt som anvendes som step 1 i en Dermalogica populære dobbelt afrensning.Denne type rense sikrer optimal og meget dybdegående afrensing af huden. Produktet er baseret på b.la.planteolier som opløser overskydende talg samt oliebaseret og vandbaseret makeup samt solfiltre.Den medfølgende handske optimere afrensningen men stimulere også huden egen udrensning. Balmen er rig på antioxidanter der bekæmper de frie radikaler som nedbryder huden. Anvendelse:Påfør en passende mængde og massér produktet ind på tør hud i dit ansigt for at opløse snavs og talg og på dine øjne for at fjerne makeup. Fokusér på områder med tilstopninger og ophobninger af døde hudceller. påfør nu vand og massér forsat for at skabe en let, mælkeagtig emulsion. Rens ansigtet med lunkent vand. Afrens herefter med det anbefalede Dermalogica renseprodukt for at opnå et professionelt resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Makeup Ansigtspleje Tilbehør Ansigtsrens Makeup fjerner Makeup fjerner Dermalogica 150 ml Dybderensende Rensende Alle hudtyper Normal hud

Beskrivelse

Precleanse balm er et fantastisk renseprodukt som anvendes som step 1 i en Dermalogica populære dobbelt afrensning.
Denne type rense sikrer optimal og meget dybdegående afrensing af huden. 
Produktet er baseret på b.la.planteolier som opløser overskydende talg samt oliebaseret og vandbaseret makeup samt solfiltre.

Den medfølgende handske optimere afrensningen men stimulere også huden egen udrensning. 
Balmen er rig på antioxidanter der bekæmper de frie radikaler som nedbryder huden. 
Anvendelse:
Påfør en passende mængde og massér produktet ind på tør hud i dit ansigt for at opløse snavs og talg og på dine øjne for at fjerne makeup. Fokusér på områder med tilstopninger og ophobninger af døde hudceller. påfør nu vand og massér forsat for at skabe en let, mælkeagtig emulsion. Rens ansigtet med lunkent vand. Afrens herefter med det anbefalede Dermalogica renseprodukt for at opnå et professionelt resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Dermalogica Precleanse Balm with Cleansing Mitt
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.