Dermalogica Clearing Skin Wash

250 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar17%

Din pris 244,00 kr Vejl. udsalgspris 295,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Clearing Skin Wash er et naturligt skummende renseprodukt, der er den perfekte start på en 24 timers kontrol af udbrud, tilstopninger og overskydende talg. En anti-acne blanding af planteekstrater fra lakrids, morgenfrue, marietidsel, citronskal, arnica og bergamot arbejder sammen med salicylsyre for at hindre nye udbrud.Tea tree, eucalyptus, burre, guldsegl og kamille hjælper med at fjerne bakterier.Kamfer og mentol køler inflammation.Skum lidt Clearing Skin Wash op i våde hænder. Påfør renseproduktet på fugtet hud i ansigt og hals og massér med cirkelbevægelser. Vær særlig omhyggelig med områder med tilstopninger og fedtet overflade. Undgå øjenområdet. Skyl produktet grundigt af med lunkent vand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Ansigtspleje Ansigtsrens Dermalogica 250 ml Mod uren hud Uren hud

Beskrivelse

Clearing Skin Wash er et naturligt skummende renseprodukt, der er den perfekte start på en 24 timers kontrol af udbrud, tilstopninger og overskydende talg.

En anti-acne blanding af planteekstrater fra lakrids, morgenfrue, marietidsel, citronskal, arnica og bergamot arbejder sammen med salicylsyre for at hindre nye udbrud.
Tea tree, eucalyptus, burre, guldsegl og kamille hjælper med at fjerne bakterier.
Kamfer og mentol køler inflammation.

Skum lidt Clearing Skin Wash op i våde hænder. Påfør renseproduktet på fugtet hud i ansigt og hals og massér med cirkelbevægelser. Vær særlig omhyggelig med områder med tilstopninger og fedtet overflade. Undgå øjenområdet. Skyl produktet grundigt af med lunkent vand.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Dermalogica Clearing Skin Wash
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.