Bestil dine julegaver nu - Vi bytter frem til 1. februar!

Decleor Aurabsolu Refreshing Mist

spar42%

final_price
Din pris 178,00 kr Vejl. udsalgspris 310,00 kr
Status:På lager
Perfekt forfriskende spray som giver energi og glød til huden. Denne mist er lavet specielt til at opfriske din hud. Du kan bruge denne spray bruges efter rens, enten til at "låse" din makeup fast eller bare når din hud har brug for et skud fugtighed. Produktet indeholder Salicylic Acid, som nænsomt eksfolierer og forfiner din huds tekstur. Mint-vand bruges som en del af en cocktail, der bl.a. indeholder citrongræs, timian og rosmarin, til at skabe en udsøgt duft og til at forny din hud.Anvendelse: Bruges som en del af din daglige hudpleje efter afrens eller i løbet af dagen efter behov. Hold sprayen 15-20 cm fra dit ansigt og spray. Undgå kontakt med øjnene.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Face mist Decleor 100 ml Fugtgivende Moden hud Tør hud

Beskrivelse

Perfekt forfriskende spray som giver energi og glød til huden.
Denne mist er lavet specielt til at opfriske din hud. Du kan bruge denne spray bruges efter rens, enten til at "låse" din makeup fast eller bare når din hud har brug for et skud fugtighed.
Produktet indeholder Salicylic Acid, som nænsomt eksfolierer og forfiner din huds tekstur. Mint-vand bruges som en del af en cocktail, der bl.a. indeholder citrongræs, timian og rosmarin, til at skabe en udsøgt duft og til at forny din hud.
Anvendelse:

Bruges som en del af din daglige hudpleje efter afrens eller i løbet af dagen efter behov. Hold sprayen 15-20 cm fra dit ansigt og spray. Undgå kontakt med øjnene.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Decleor Aurabsolu Refreshing Mist
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.