Davines Prep Rich Balm Conditioner - Thick/Treated

200 ml

spar21%

Din pris 209,00 kr Vejl. udsalgspris 265,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne conditioner er særligt til dig med kraftigt hår der har brug for fugt og pleje. Produktet virker nærende og er helt ideel til tørt skadet hår, som er blevet overbehandlet. Conditioneren virker genopbyggende og efterlader håret silkeblødt. Hydrerer og bringer stresset hår i balance, sørger for at håret bliver ekstra medgørligt med fornyet vitalitet og glans. Balsammen er som navnet siger en "Rich Balm" og kan både bruges som en almindelig conditioner og som en ekstra plejende hårkur, alt efter hvordan du anvender produktet. Indeholder ingen parabener. Anvendelse: Som conditioner: Fordel i nyvasket vådt hår i længder og spidser, klem evt overskydende vand ud af håret, inden du fordeler produktet i håret, lad virke i 2-3 minutter og skyl grundigt ud. Som hårkur: Fordel i nyvasket håndklædetørt hår, lad virke i 10-15 minutter og skyl grundigt ud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Hurtig levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Hårkur Conditioner Davines Your Hair Assistant Davines Farvet hår Skadet og slidt hår Tørt hår Tykt og kruset hår 200 ml Mod skadet og slidt hår Parabenefri Plejende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Denne conditioner er særligt til dig med kraftigt hår der har brug for fugt og pleje.

Produktet virker nærende og er helt ideel til tørt skadet hår, som er blevet overbehandlet. Conditioneren virker genopbyggende og efterlader håret silkeblødt.

Hydrerer og bringer stresset hår i balance, sørger for at håret bliver ekstra medgørligt med fornyet vitalitet og glans.

Balsammen er som navnet siger en "Rich Balm" og kan både bruges som en almindelig conditioner og som en ekstra plejende hårkur, alt efter hvordan du anvender produktet.

Indeholder ingen parabener.

Anvendelse:

Som conditioner:

Fordel i nyvasket vådt hår i længder og spidser, klem evt overskydende vand ud af håret, inden du fordeler produktet i håret, lad virke i 2-3 minutter og skyl grundigt ud.

Som hårkur:

Fordel i nyvasket håndklædetørt hår, lad virke i 10-15 minutter og skyl grundigt ud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Davines Prep Rich Balm Conditioner - Thick/Treated
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.