Davines Natural Tech - Purifying Gel

150 ml

spar32%

Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 235,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Dette produkt er specielt til dig med fedtet eller tørt hår. Renser blidt samtidig med at den stimulerer hovedbunden. Eksfolierer og fjerner skæl og bringer hovedbunden i sin naturlige balance igen. Naturligt aktive ingredienser: Mælkebøtte phytoceutical Lavendel, myrra og salvie æteriske olier. Selendisulfid (antibakteriel) og piroctoneolamine (anti-inflammatoriske og antibakterielle). Anvendelse: Påfør i nyvasket hår i hovedbunden. Påfør nænsomt i hele hovedbunden, eller de steder hvor du er specielt ramt af skæl og tør hovedbund. Massér produktet godt ind i hovedbunden og lad produktet virke i 10 minutter. Skyl grundigt efter. For at opnå det bedste resultat anbefales det at vaske håret inden brug af denne kur, med Davines Natural Tech - Purifying Shampoo
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Davines Natural Tech Davines 150 ml Mod fedtet hovedbund Mod hovedbundsproblemer Mod tør hovedbund

Beskrivelse

Dette produkt er specielt til dig med fedtet eller tørt hår. Renser blidt samtidig med at den stimulerer hovedbunden. Eksfolierer og fjerner skæl og bringer hovedbunden i sin naturlige balance igen.

Naturligt aktive ingredienser:

Mælkebøtte phytoceutical

Lavendel, myrra og salvie æteriske olier. Selendisulfid (antibakteriel) og piroctoneolamine (anti-inflammatoriske og antibakterielle).

Anvendelse:

Påfør i nyvasket hår i hovedbunden. Påfør nænsomt i hele hovedbunden, eller de steder hvor du er specielt ramt af skæl og tør hovedbund.

Massér produktet godt ind i hovedbunden og lad produktet virke i 10 minutter. Skyl grundigt efter.

For at opnå det bedste resultat anbefales det at vaske håret inden brug af denne kur, med Davines Natural Tech - Purifying Shampoo

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Davines Natural Tech - Purifying Gel
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.