Davines Natural Tech - Purifying Gel

spar32%

final_price
Din pris 159,00 kr Vejl. udsalgspris 235,00 kr
Status:På lager
Dette produkt er specielt til dig med fedtet eller tørt hår. Renser blidt samtidig med at den stimulerer hovedbunden. Eksfolierer og fjerner skæl og bringer hovedbunden i sin naturlige balance igen. Naturligt aktive ingredienser: Mælkebøtte phytoceutical Lavendel, myrra og salvie æteriske olier. Selendisulfid (antibakteriel) og piroctoneolamine (anti-inflammatoriske og antibakterielle). Anvendelse: Påfør i nyvasket hår i hovedbunden. Påfør nænsomt i hele hovedbunden, eller de steder hvor du er specielt ramt af skæl og tør hovedbund. Massér produktet godt ind i hovedbunden og lad produktet virke i 10 minutter. Skyl grundigt efter. For at opnå det bedste resultat anbefales det at vaske håret inden brug af denne kur, med Davines Natural Tech - Purifying Shampoo
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Davines Natural Tech Davines 150 ml Mod fedtet hovedbund Mod hovedbundsproblemer Mod tør hovedbund

Beskrivelse

Dette produkt er specielt til dig med fedtet eller tørt hår. Renser blidt samtidig med at den stimulerer hovedbunden. Eksfolierer og fjerner skæl og bringer hovedbunden i sin naturlige balance igen.

Naturligt aktive ingredienser:

Mælkebøtte phytoceutical

Lavendel, myrra og salvie æteriske olier. Selendisulfid (antibakteriel) og piroctoneolamine (anti-inflammatoriske og antibakterielle).

Anvendelse:

Påfør i nyvasket hår i hovedbunden. Påfør nænsomt i hele hovedbunden, eller de steder hvor du er specielt ramt af skæl og tør hovedbund.

Massér produktet godt ind i hovedbunden og lad produktet virke i 10 minutter. Skyl grundigt efter.

For at opnå det bedste resultat anbefales det at vaske håret inden brug af denne kur, med Davines Natural Tech - Purifying Shampoo

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration