Davines Alchemic Shampoo - Chocolate

spar30%

final_price
Din pris 149,00 kr Vejl. udsalgspris 215,00 kr
Status:På lager
Davines Alcohemic Shampoo - Chocolate renser skånsomt håret og intensiverer farven i både naturligt og farvet hår. Davines Alchemic Shampoo Chocolate har en nærende og fugtgivende effekt som efterlader håret silkeblødt.AnvendelseAnvend shampoo'en i vådt hår og masser den skånsomt ind i håret. Skyl grundigt efter med vand. Følg op med en matchende Alchemic Conditioner Chocolate som hjælper med til at bevare farven og glansen i håret over tid.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Davines Alchemic Systems Davines Farvet hår Normalt hår 280 ml Fugtgivende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Davines Alcohemic Shampoo - Chocolate renser skånsomt håret og intensiverer farven i både naturligt og farvet hår. Davines Alchemic Shampoo Chocolate har en nærende og fugtgivende effekt som efterlader håret silkeblødt.

Anvendelse
Anvend shampoo'en i vådt hår og masser den skånsomt ind i håret. Skyl grundigt efter med vand. Følg op med en matchende Alchemic Conditioner Chocolate som hjælper med til at bevare farven og glansen i håret over tid.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration