Davines Alchemic Shampoo Chocolate (U)

280 ml

spar31%

Din pris 149,00 kr Vejl. udsalgspris 215,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Davines Alcohemic Shampoo - Chocolate renser skånsomt håret og intensiverer farven i både naturligt og farvet hår. Davines Alchemic Shampoo Chocolate har en nærende og fugtgivende effekt som efterlader håret silkeblødt.Anvendelse:Anvend shampoo'en i vådt hår og masser den skånsomt ind i håret. Skyl grundigt efter med vand. Følg op med en matchende Alchemic Conditioner Chocolate som hjælper med til at bevare farven og glansen i håret over tid.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo Davines Alchemic Systems Davines Farvet hår Normalt hår 280 ml Fugtgivende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Davines Alcohemic Shampoo - Chocolate renser skånsomt håret og intensiverer farven i både naturligt og farvet hår. Davines Alchemic Shampoo Chocolate har en nærende og fugtgivende effekt som efterlader håret silkeblødt.
Anvendelse:
Anvend shampoo'en i vådt hår og masser den skånsomt ind i håret. Skyl grundigt efter med vand. Følg op med en matchende Alchemic Conditioner Chocolate som hjælper med til at bevare farven og glansen i håret over tid.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Davines Alchemic Shampoo Chocolate (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.