Davines Alchemic Conditioner Copper

250 ml

spar38%

Din pris 159,00 kr Førpris 255,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Davines Alchemic Conditioner - Copper er en farvet plejende balsam baseret på mælkeproteiner som intensiverer både farvet og naturligt hår. Med en særlig formular som trænger dybt ind i håret, beskytter det og tilfører det fugt. Denne balsam giver en smuk hårharve der holder.Anvendelse:Denne hårbalsam bruges efter hårvask med Alchemic shampoo- Copper i håndklædetørt hår. Påfør en smule alchemic conditioner i håret og lad det sidde 5-8 minutter. Skyl grundigt efter med vand.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Davines Alchemic Systems Davines Farvet hår Normalt hår 250 ml Beskyttende Plejende Til farvet og behandlet hår

Beskrivelse

Davines Alchemic Conditioner - Copper er en farvet plejende balsam baseret på mælkeproteiner som intensiverer både farvet og naturligt hår. Med en særlig formular som trænger dybt ind i håret, beskytter det og tilfører det fugt. Denne balsam giver en smuk hårharve der holder.

Anvendelse:

Denne hårbalsam bruges efter hårvask med Alchemic shampoo- Copper i håndklædetørt hår. Påfør en smule alchemic conditioner i håret og lad det sidde 5-8 minutter. Skyl grundigt efter med vand.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Davines Alchemic Conditioner Copper
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord