Cutrin Bio+ Special Shampoo Dandruff Control (U)

200 ml

spar34%

Din pris 99,00 kr Vejl. udsalgspris 149,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Effektiv skælshampoo, der kan anvendes på daglig basis.Skæl er et meget almindeligt hovedbundsproblem, som oftest forårsages af ubalance i hovedbunden. Regelmæssig brug af nøje udvalgte produkter, kan hjælpe med at forebygge skæl.Denne shampoo er baseret på en patenterede formel beriget med nordisk enebær-ekstrakt samt den aktive ingrediens piroctone olamine. Tilsammen bekæmper disse uønskede skæl i hovedbunden, så den hurtigt kommer tilbage i en naturlig sund balance. Shampooen kan anvendes både mod tørre og fedtede skæl.Anvendelse:Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Shampoo BIO+ Cutrin Alle Hårtyper 200 ml Beroligende Mod skæl

Beskrivelse

Effektiv skælshampoo, der kan anvendes på daglig basis.

Skæl er et meget almindeligt hovedbundsproblem, som oftest forårsages af ubalance i hovedbunden. Regelmæssig brug af nøje udvalgte produkter, kan hjælpe med at forebygge skæl.
Denne shampoo er baseret på en patenterede formel beriget med nordisk enebær-ekstrakt samt den aktive ingrediens piroctone olamine. Tilsammen bekæmper disse uønskede skæl i hovedbunden, så den hurtigt kommer tilbage i en naturlig sund balance. Shampooen kan anvendes både mod tørre og fedtede skæl.

Anvendelse:

Påfør en passende mængde shampoo i vådt hår. Massér shampooen godt ind i hår og hovedbund, og skyl efter med varmt vand. Gentag om nødvendigt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Cutrin Bio+ Special Shampoo Dandruff Control (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.