Coola Mineral Sun Silk Moisturizer SPF 30

44 ml

20%

Din pris 319,00 kr Vejl. udsalgspris 399,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Denne mineral solcreme SPF30 er til dig derønsker ektra pleje i forbindelse med din solpleje. Der er rig o konsistiensen og er et perfekt match til en dehydreret og fed/fugttør hud.  Den er baseret på mere en 70% økologiske ingredienser. Produktet har en bredspektret UVA og UVB beskyttelse og mindsker påvirkning af blåt lys (telefoner, tablet mm.), HEV-lys  (Blue light), IR og forurening.Produktets fine konsistens gør den nem at fordele og skaber en glat overflade som gør produktet optimalt under makeuppen. Produktet er vegansk, glutenfri og reef-venlig. Produktet er ydermere duftfri og rig på antioxidanter som beskytter huden mod skader forsaget af udefrakommende faktorer. Solcremen kan bruges til alle hudtyper og er allergivenlig og fri for parabener. Anvendelse: Rystet produktet grundigt inden brug.Påfør og fordel solcremen på et rent og tørt ansigt, 15 minutter før sol eksponering. For optimal beskyttelse, påføres cremen hver 2. time.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Solpleje Solcreme Solcreme ansigt Coola 44 ml Beskyttende Miljøvenlig Mod Blue Light Parfumefri Udglattende Vegansk Alle hudtyper Moden hud Normal hud Problematisk hud Sart hud/Sensitiv hud Tør hud

Beskrivelse

Denne mineral solcreme SPF30 er til dig derønsker ektra pleje i forbindelse med din solpleje. Der er rig o konsistiensen og er et perfekt match til en dehydreret og fed/fugttør hud.  Den er baseret på mere en 70% økologiske ingredienser. Produktet har en bredspektret UVA og UVB beskyttelse og mindsker påvirkning af blåt lys (telefoner, tablet mm.), HEV-lys  (Blue light), IR og forurening.

Produktets fine konsistens gør den nem at fordele og skaber en glat overflade som gør produktet optimalt under makeuppen. 

Produktet er vegansk, glutenfri og reef-venlig.

Produktet er ydermere duftfri og rig på antioxidanter som beskytter huden mod skader forsaget af udefrakommende faktorer.

Solcremen kan bruges til alle hudtyper og er allergivenlig og fri for parabener.

Anvendelse:

Rystet produktet grundigt inden brug.

Påfør og fordel solcremen på et rent og tørt ansigt, 15 minutter før sol eksponering. For optimal beskyttelse, påføres cremen hver 2. time.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:COOLA Mineral Sun Silk Moisturizer SPF 30
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS PostNord