COOLA Face Mineral Unscented spf 30 - Matte Tint

spar23%

final_price
Din pris 229,00 kr Vejl. udsalgspris 299,00 kr
Status:På lager
Opnå den ultimaltive beskyttelse til dit ansigt, med de skønne mineral solcreme specielt til ansigtet fra Coola. Denne solcreme er uden parefume og føles utrolig let på huden. Cremen er en let farvet dagcreme, som matterer huden så den synes jævn og lækker. Indeholder Acao olie, som er rig på vitamin C og E, omega 3, 6 og 9, samt vitamin B 1, 2 og 3. Indeholder også økologisk solsikkeolie og hørfrøolie som virker beroligende og dæmper rødme og irritation. Alle disse ingredienser går til sammen op i en større enhed og har en anti-aging effekt på huden og øger hudens elasticitet. Cremen kan bruges på alle hudtyper. Uden parabener Anvendelse: Påfør cremen på tør og ren hud 15 minutter før sol eksponering. Påfør cremen igen efter badning. For at opnå maksimal beskyttelse, skal cremen påføres hver 2. time.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hudpleje Ansigtspleje Solbeskyttelse Ansigtscreme BB Cream Solcreme Coola 50 ml Beroligende Beskyttende Med farve

Beskrivelse

Opnå den ultimaltive beskyttelse til dit ansigt, med de skønne mineral solcreme specielt til ansigtet fra Coola. Denne solcreme er uden parefume og føles utrolig let på huden. Cremen er en let farvet dagcreme, som matterer huden så den synes jævn og lækker.

Indeholder Acao olie, som er rig på vitamin C og E, omega 3, 6 og 9, samt vitamin B 1, 2 og 3. Indeholder også økologisk solsikkeolie og hørfrøolie som virker beroligende og dæmper rødme og irritation. Alle disse ingredienser går til sammen op i en større enhed og har en anti-aging effekt på huden og øger hudens elasticitet.

Cremen kan bruges på alle hudtyper.

Uden parabener

Anvendelse:

Påfør cremen på tør og ren hud 15 minutter før sol eksponering. Påfør cremen igen efter badning. For at opnå maksimal beskyttelse, skal cremen påføres hver 2. time.

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration