• Prisgaranti
      • FRI FRAGT* - Se her

        Dette udløser fri fragt

        • Køb over 650 kr.
        • Køb af Kevin Murphy
        • Køb af O&M
        • Køb af Hair Doctor
        • Køb af Milk_shake
        • Køb af Living Proof
        • Køb af John Masters
        • Køb af Babor
        • Køb af Label M
        • Køb af Sexy Hair
        • Køb af Depot
        • Køb af Echosline
      • Fragt fra 29,-
      • Dag til dag levering
      • 7 butikker i hele landet
    Forside
  • Front

*Køb før 22. dec. og få leveret inden jul
*Vi bytter julegaver frem til 15. Januar

 

Cookies

Denne side viser hvordan beautycos.dk bruger og sikre alle informationer som du giver beautycos.dk når du bruger denne hjemmeside. beautycos.dk bekræfter dig i at dit privatliv er beskyttet. Skulle vi spørge dig om særlige informationer som du kan blive identificeret med når du bruger dette website, så kan vi forsikre dig om at disse oplysninger bliver brugt i overensstemmelse med privatlivets ret. beautycos.dk må gerne ændre denne politik fra tid til anden ved at opdaterer denne side. Du skal holde dig opdateret med denne side så vi er sikker på at du er tilfreds med ændringerne.

Hvad indsamler vi

Vi indsamler følgende informationer:

- navn

- kontakt informationer inklusiv email addresser

- demografiske informationer såsom postnummer

- anden information relevant til forbruger undersøgelser eller tilbud

For at se den fulde liste af cookies som vi indsamler se listen Liste med cookies vi indsamler section.

Hvad bruger vi informationen vi indsamler til

Vi kræver disse oplysninger for at forstå dine behov og give dig en endnu bedre service og især pga. de følgende grunde:

- Intern opbevaring af oplysninger.

- Vi bruger disse informationer til at forbedre vores produkter og services.

- Vi sender evt. markedsføringsmæssige emails ud omrking nye produkter, special tilbud eller information som vi mener kan have din interesse hvor vi bruger den email adresse som du har givet os..

- Af og til bruger vi disse informationer til at kontakte dig i forbindelse med markedsundersøgelser eller vedrørende din ordre. Vi kan kontakte dig ved brug af email, telefon eller email. Vi bruger muligvis disse informationer til at tilpasse hjemmesiden dine interesser

Sikkerhed

Efter lov sikre vi at dine oplysninger er i sikkerhed. For at undgå uautoriseret adgang har vi opsat alle fysiske og elektroniske foranstaltninger for at informationen som vi indsamler er i sikkerhed.

Hvordan vi bruger cookies

En cookie er en lille fil som bliver placeret på din computers Harddisk. Når cookien er tilføjet hjælper det med at analysere web traffik.  

Vi bruger traffik logs cookies til at identificere hvilke sider du bruger. Dette hjælper os til at analysere data omkring hjemmeside trafik og forbedringer af vores hjemmeside for at skræddersy det til vores kunders behov. Vi bruger udelukkende disse oplysninger til statistik.

Alt i alt hjælper cookies os med at give dig en bedre webshop ved at vi kan måle hvad for nogle sider der er brugbare for dig. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller informationer omkring dig, andet end den data som du deler med os. Du kan vælge at acceptere eller sige nej til cookies. De fleste browsere acceptere automatisk cookies, men du kan oftest indstille dine browser til at sige nej til cookies hvis du ønsker dette. Dette gør bare at du muligvis ikke for fuldt udbytte af vores website.

Vores website indeholder muligvis links til andre website med din interesse. Når du har brugt disse links så forlader du vores side og du skal være opmærksom på vi ikke har kontrol over de andre website. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen af privatliver og information som du giver når du besøger denne.

Liste med cookies vi indsamler

Tabellen nedenunder viser cookies som vi indsamler og hvilken information de gemmer

COOKIE nameCOOKIE Description
CART The association with your shopping cart.
CATEGORY_INFO Stores the category info on the page, that allows to display pages more quickly.
COMPARE The items that you have in the Compare Products list.
CURRENCY Your preferred currency
CUSTOMER An encrypted version of your customer id with the store.
CUSTOMER_AUTH An indicator if you are currently logged into the store.
CUSTOMER_INFO An encrypted version of the customer group you belong to.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Stores the Customer Segment ID
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, which indicates whether caching is disabled or not.
FRONTEND You sesssion ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to edit their orders.
LAST_CATEGORY The last category you visited.
LAST_PRODUCT The most recent product you have viewed.
NEWMESSAGE Indicates whether a new message has been received.
NO_CACHE Indicates whether it is allowed to use cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history if you have asked the site.
POLL The ID of any polls you have recently voted in.
POLLN Information on what polls you have voted on.
RECENTLYCOMPARED The items that you have recently compared.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS The products that you have recently viewed.
WISHLIST An encrypted list of products added to your Wishlist.
WISHLIST_CNT The number of items in your Wishlist.

Cookies - hvad er det?

 Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google Adwords 
  • Google Analytics 

 

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: webshop@beautycos.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

BEAUTYCOS ApS
Læssøegade 177
5230 Odense M
Telefon: +45 66 19 49 49
Email: webshop@beautycos.dk