Cloud Nine The Wide Iron

spar25%

Din pris 1.199,00 kr Vejl. udsalgspris 1.599,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Cloud Nine er kvalitet og banebrydende teknologi når det er bedst. Skabt af den originale stifter og opfinder af det populære ghd. Deres kvalitetsbedste og resultatorienterede produkter er skabt på en filosofi om, Less Heat, More style. - Der er skruet ned for varmen, men op for en perfekt styling. Cloud Nine har utrolig meget fokus på at give dig en fejlfri styling, men uden at håret får for meget varme og bliver ødelagt. Cloud Nine er blevet utrolig anerkendt og har taget den internationale frisør-verden med storm, og vundet et hav af priser for deres innovation, kvalitet og ikke mindst deres design. Selve jernet har et termostat, så du selv kan bestemme hvor høj temperaturen skal være mens du styler, og dermed tilpasse hvad der er bedst for dig og din hårtype. Jo tykkere og mere genstridig hår, jo højere skal temperaturen være. Dette glattejern har nogle brede plader, og er helt ideel til dig med langt, eller tykt hår, der gerne vil forkorte din stylingstid. Skaber en naturlig fylde, og giver dig et smukt glat og glansfuldt resultat. Glider nemt. og smertefrit igennem håret. Sættet indeholder: 1 x Cloud Nine The Wide Iron 1 x Varmebeskyttende taske til glattejernet Husk at du altid er sikret 2 års reklamationsret hos BEAUTYCOS når du køber Cloud Nine
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje El-artikler Glattejern Cloud Nine Beskyttende

Beskrivelse

Cloud Nine er kvalitet og banebrydende teknologi når det er bedst.

Skabt af den originale stifter og opfinder af det populære ghd.

Deres kvalitetsbedste og resultatorienterede produkter er skabt på en filosofi om, Less Heat, More style. - Der er skruet ned for varmen, men op for en perfekt styling.

Cloud Nine har utrolig meget fokus på at give dig en fejlfri styling, men uden at håret får for meget varme og bliver ødelagt.

Cloud Nine er blevet utrolig anerkendt og har taget den internationale frisør-verden med storm, og vundet et hav af priser for deres innovation, kvalitet og ikke mindst deres design.

Selve jernet har et termostat, så du selv kan bestemme hvor høj temperaturen skal være mens du styler, og dermed tilpasse hvad der er bedst for dig og din hårtype.

Jo tykkere og mere genstridig hår, jo højere skal temperaturen være.

Dette glattejern har nogle brede plader, og er helt ideel til dig med langt, eller tykt hår, der gerne vil forkorte din stylingstid.

Skaber en naturlig fylde, og giver dig et smukt glat og glansfuldt resultat.

Glider nemt. og smertefrit igennem håret.

Sættet indeholder:

1 x Cloud Nine The Wide Iron

1 x Varmebeskyttende taske til glattejernet

Husk at du altid er sikret 2 års reklamationsret hos BEAUTYCOS når du køber Cloud Nine

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Cloud Nine The Wide Iron
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.