Clinique For Men Moisturizing Lotion

100 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar19%

Din pris 199,00 kr Vejl. udsalgspris 245,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
En let ansigtslotion, der fugter og styrker huden hele dagen. Den lette konsistens absorberes hurtigt i huden. Cremen virker ved at, tilføre fugt til de dybe hudlag, og resultatet er en velplejet og silkeblød finish. Kan anvendes af alle hudtyper, men er særligt velegnet til tør hud. Cremen er blandt andet beriget med mineralolie og glycerin, der tilsammen udgør et plejende og fugtgivende kompleks, imens solsikkeolie og antioxidanter tilfører både fugt og styrker.NB! Allergitestet samt fri for parfume og parabener.Anvendelse:Påfør en passende mængde på ren hud i ansigtet og på halsen. Anvend cremen morgen og aften for det bedste resultat, eller påfør efter behov.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Mænd Ansigtspleje Hud- & Kropspleje Ansigtsrens Ansigtspleje Ansigtsrens Gaveidéer Gaver til ham Clinique 100 ml Parabenefri Parfumefri Alle hudtyper

Beskrivelse

En let ansigtslotion, der fugter og styrker huden hele dagen. Den lette konsistens absorberes hurtigt i huden. Cremen virker ved at, tilføre fugt til de dybe hudlag, og resultatet er en velplejet og silkeblød finish. Kan anvendes af alle hudtyper, men er særligt velegnet til tør hud.
Cremen er blandt andet beriget med mineralolie og glycerin, der tilsammen udgør et plejende og fugtgivende kompleks, imens solsikkeolie og antioxidanter tilfører både fugt og styrker.
NB! Allergitestet samt fri for parfume og parabener.
Anvendelse:
Påfør en passende mængde på ren hud i ansigtet og på halsen. Anvend cremen morgen og aften for det bedste resultat, eller påfør efter behov.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Clinique For Men Moisturizing Lotion
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.