Clinique For Men Face Wash

200 ml

spar13%

Din pris 169,00 kr Vejl. udsalgspris 195,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Skånsom, grundig ansigtssæbe til normal og tør hud. Efterlader din hud frisk, behagelig og aldrig stram eller tør. Forbereder din hud til en behagelig barbering.Anvendelse:Påføres to gange om dagen, morgen og aften. Massér en smule mellem hænderne med lunkent vand, så det bliver til skum. Produktet masseres ind i din hud og fjerner snavs og overskydende talg, samtidig med at det blødgør skægvæksten. Skyl grundigt med vand, og tør derefter din hud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Mænd Ansigtspleje Hud- & Kropspleje Ansigtsrens Ansigtspleje Ansigtsrens Clinique 200 ml Parabenefri Parfumefri Normal hud Tør hud

Beskrivelse

Skånsom, grundig ansigtssæbe til normal og tør hud. Efterlader din hud frisk, behagelig og aldrig stram eller tør. Forbereder din hud til en behagelig barbering.
Anvendelse:
Påføres to gange om dagen, morgen og aften. Massér en smule mellem hænderne med lunkent vand, så det bliver til skum. Produktet masseres ind i din hud og fjerner snavs og overskydende talg, samtidig med at det blødgør skægvæksten. Skyl grundigt med vand, og tør derefter din hud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Clinique For Men Face Wash
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.