Clinique Even Better Makeup SPF 15 CN 28 Ivory

30 ml

spar20%

Din pris 219,00 kr Vejl. udsalgspris 275,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Flydende foundation med plejende fordele, som giver en naturlig finish.Dette er en super let og behagelig foundation, som har flere plejende fordele. Denne foundation fra Clinique mindsker pigmentforandringer og giver en mere jævn hudtone, derudover har den også solfaktor 15. Den er velegnet til alle hudtoner. Du vil begynde at se synlige resultater på bare 4-6 uger, ved daglig anvendelse. Anvendelse:Fordel lidt foundation i ansigtet og blend ind i huden til du opnår det ønskede resultat. Benyt eventuelt en Beautyblender, for at opnå det optimale resultat.Til kombineret tør eller kombineret fedtet hud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Makeup Ansigtspleje Ansigt Ansigtscreme Dagcreme BB Cream Foundation Clinique 30 ml Parabenefri Parfumefri Fedtet hud Kombineret hud Tør hud

Beskrivelse

Flydende foundation med plejende fordele, som giver en naturlig finish.
Dette er en super let og behagelig foundation, som har flere plejende fordele. Denne foundation fra Clinique mindsker pigmentforandringer og giver en mere jævn hudtone, derudover har den også solfaktor 15. Den er velegnet til alle hudtoner. Du vil begynde at se synlige resultater på bare 4-6 uger, ved daglig anvendelse.
Anvendelse:
Fordel lidt foundation i ansigtet og blend ind i huden til du opnår det ønskede resultat. Benyt eventuelt en Beautyblender, for at opnå det optimale resultat.

Til kombineret tør eller kombineret fedtet hud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Clinique Even Better Makeup SPF 15 CN 28 Ivory
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.