Chrissanthie Gel Eyelid Cleanser

30 ml

spar28%

Din pris 179,00 kr Vejl. udsalgspris 249,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En fantastisk øjenrens, som renser øjnene helt og skånsomt fjerner makeup. En skøn øjenrens designet af en øjenlæge til at rense øjenlågene for alle urenheder, før og efter vippeforlængelser og fjerner også makeup effektivt. Ideel til følsom hud og/eller kontaktlinsebrugere. Derudover er den også fremragende til at rense makeupbørste med. Denne øjenrens indeholder Tea Tree og citrusekstrakt.Er desuden parabenefri og IKKE testet på dyr. Allergivenlig.  Anvendelse:Ved almindelig afrensning af eyelash extensions, fortyndes rensen med sterilt eller almindeligt postevand i forholdet 10% Eyelid Cleanser, 70% vand, 20% luft. Benyt evt. en skum dispenser til opløsningen for at få en blød skum til at rense vipperne blidt og skyl efter med lunkent vand. Ved behandling af inflammation/Blepharitis benyttes et par dråber Eyelid Cleanser ufortyndet på en vatrondel to gange dagligt.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hudpleje Makeup Ansigtspleje Tilbehør Makeup fjerner Makeup fjerner Chrissanthie 30 ml Parabenefri Plejende Rensende Vegansk

Beskrivelse

En fantastisk øjenrens, som renser øjnene helt og skånsomt fjerner makeup.
En skøn øjenrens designet af en øjenlæge til at rense øjenlågene for alle urenheder, før og efter vippeforlængelser og fjerner også makeup effektivt. Ideel til følsom hud og/eller kontaktlinsebrugere. Derudover er den også fremragende til at rense makeupbørste med.
Denne øjenrens indeholder Tea Tree og citrusekstrakt.
Er desuden parabenefri og IKKE testet på dyr. Allergivenlig. 
Anvendelse:
Ved almindelig afrensning af eyelash extensions, fortyndes rensen med sterilt eller almindeligt postevand i forholdet 10% Eyelid Cleanser, 70% vand, 20% luft. Benyt evt. en skum dispenser til opløsningen for at få en blød skum til at rense vipperne blidt og skyl efter med lunkent vand. Ved behandling af inflammation/Blepharitis benyttes et par dråber Eyelid Cleanser ufortyndet på en vatrondel to gange dagligt.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Chrissanthie Gel Eyelid Cleanser
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.