Chi Organic Olive Nutrient Therapy Silk Oil (U)

spar26%

final_price
Din pris 139,00 kr Vejl. udsalgspris 190,00 kr
Status:Ikke på lager
Chi Organic Olive Nutrient Therapy Silk Oil 50mlOlive Silk Oil to fase kompleks er en letvægts leave-in behandling med certifiserede organiske æteriske olier, naturlige olier og en speciel blanding af ekstrakter udviklet til alle hår og hud typer til genopbygning, rekonstruktion og pleje, og samtidig hjælpe med at reparere spaltede spidser uden at give volume eller tynge. CHI Organics bringer gamle filosofier om at bruge olivenolie i frontlinjen for et økologisk, foryngende skønhedsregime. Olivenolie genskaber fugt til tørt, udtørret hår samtidig med at den plejer og beskytter mod varmen fra stylingreskaber.Tolv centrale organiske næringsstoffer fundet i urter og æteriske olier såsom basilikum, kamille, geranium, citrongræs, merian, pebermynte, tamanu olie, sort spidskommen frø (nigella sativa), nælde, timian, brøndkarse og bukkehorn er blevet blandet med olivenolie for at give en naturlig og ren linie i denne serie.Anvendelse: Ryst flasken godt at blande de to faser jævnt. Placer en lille mængde Olive Silk Oil i håndfladerne og anvendes jævnt fra hovedbunden til spidserne. Kan bruges i vådt eller tørt hår og kan bruges på huden. Brug så ofte som ønsket.Beautycos - en fornøjesle
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårstyling Hårolie Chi 50 ml Beskyttende Mod spaltede spidser

Beskrivelse

Chi Organic Olive Nutrient Therapy Silk Oil 50ml

Olive Silk Oil to fase kompleks er en letvægts leave-in behandling med certifiserede organiske æteriske olier, naturlige olier og en speciel blanding af ekstrakter udviklet til alle hår og hud typer til genopbygning, rekonstruktion og pleje, og samtidig hjælpe med at reparere spaltede spidser uden at give volume eller tynge. CHI Organics bringer gamle filosofier om at bruge olivenolie i frontlinjen for et økologisk, foryngende skønhedsregime. Olivenolie genskaber fugt til tørt, udtørret hår samtidig med at den plejer og beskytter mod varmen fra stylingreskaber.

Tolv centrale organiske næringsstoffer fundet i urter og æteriske olier såsom basilikum, kamille, geranium, citrongræs, merian, pebermynte, tamanu olie, sort spidskommen frø (nigella sativa), nælde, timian, brøndkarse og bukkehorn er blevet blandet med olivenolie for at give en naturlig og ren linie i denne serie.

Anvendelse:
Ryst flasken godt at blande de to faser jævnt. Placer en lille mængde Olive Silk Oil i håndfladerne og anvendes jævnt fra hovedbunden til spidserne. Kan bruges i vådt eller tørt hår og kan bruges på huden. Brug så ofte som ønsket.

Beautycos - en fornøjesle
Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration