Arganour Castor Oil 100% Pure

100 ml

Bedømmelse:
100% of 100
59,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
Castorolie, Riscinusolie, Amerikansk olie... kært barn har mange navne!100% ren, økologisk og koldpresset castor oil med fantastiske egenskaber. Olien kan anvendes som naturlig pleje til både hud og hår. Castorolie er fyldt med sunde fedtsyrer og vitaminer, der tilfører fugt og næring samt har en genopbyggende og helende virkning. Olien kan anvendes til en irriteret hovedbund, hvor den effektivt mindsker fremkomsten af skæl med sine anti-inflammatoriske egenskaber. Derudover er den perfekt til akneramt hud, den bekæmper synligheden af rynker og strækmærker samt er ideel som massageolie. Olien beskytter også imod miljømæssige skader fra vind og vejr.Der medfølger desuden en applikatorbørste til påføring på øjenvipperne.Anvendelse:Hår: Massér blidt den amerikanske olie ind i hovedbunden, og sno et håndklæde om håret. Lad olien virke natten over, og skyl grundigt efter med shampoo morgenen efter.Ansigt: Påfør en passende mængde olie på nyrenset hud i ansigtet og nyd det silkebløde og rene resultat.Krop: Massér olien godt ind i tørre områder af huden for en velplejet finish. Afslut med varmt vand for at åbne hudens porer. Kan også anvendes til massage.Øjenvipper/bryn: Påfør et par dråber castorolie på vipper og bryn hver aften inden sengetid med den medfølgende børste. Olien styrker og plejer hårene, så de kan vokse sig lange og stærke.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hudpleje Makeup Hårkur Hårolie Ansigtspleje Kropspleje Øjne Body olie Øjenbryn Øjenvippe serum Øjenbryns serum Massage Massageolie Castor olie Arganour Tørt hår 100 ml Mod irriteret hovedbund Anti age Beroligende Fugtgivende Mod skadet og slidt hår Mod skæl Mod tør hud Nærende Økologisk Parabenefri Plejende Strækmærker Tør hud Uren hud

Beskrivelse

Castorolie, Riscinusolie, Amerikansk olie... kært barn har mange navne!

100% ren, økologisk og koldpresset castor oil med fantastiske egenskaber. Olien kan anvendes som naturlig pleje til både hud og hår. Castorolie er fyldt med sunde fedtsyrer og vitaminer, der tilfører fugt og næring samt har en genopbyggende og helende virkning. 

Olien kan anvendes til en irriteret hovedbund, hvor den effektivt mindsker fremkomsten af skæl med sine anti-inflammatoriske egenskaber. Derudover er den perfekt til akneramt hud, den bekæmper synligheden af rynker og strækmærker samt er ideel som massageolie. Olien beskytter også imod miljømæssige skader fra vind og vejr.

Der medfølger desuden en applikatorbørste til påføring på øjenvipperne.

Anvendelse:

Hår: Massér blidt den amerikanske olie ind i hovedbunden, og sno et håndklæde om håret. Lad olien virke natten over, og skyl grundigt efter med shampoo morgenen efter.

Ansigt: Påfør en passende mængde olie på nyrenset hud i ansigtet og nyd det silkebløde og rene resultat.

Krop: Massér olien godt ind i tørre områder af huden for en velplejet finish. Afslut med varmt vand for at åbne hudens porer. Kan også anvendes til massage.

Øjenvipper/bryn: Påfør et par dråber castorolie på vipper og bryn hver aften inden sengetid med den medfølgende børste. Olien styrker og plejer hårene, så de kan vokse sig lange og stærke.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Arganour Castor Oil 100% Pure
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.