Bumble And Bumble Seaweed Condtioner

1000 ml

spar14%

Din pris 399,00 kr Vejl. udsalgspris 465,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 dages levering
Pas på dit nyvaskede hår med denne conditoner, som kan bruges hver dag og som ikke tynger dit hår, men blidt gør det nemt at arbejde med samt eliminerer krus. Den har en let konsistens og passer til alle hårtyper. Styrker og plejer håret samt giver shine.Anvendelse:  Efter at have vasket håret med shampoo, påfører du conditioneren og fordeler det i håret. Lad det sidde i 1-2 minutter før du skyller det ud.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Bumble And Bumble Blondt og lysnet hår Farvet hår Fedtet hår Fint hår Gråt hår Krøllet hår Modent hår Normalt hår Skadet og slidt hår Tørt hår Tykt og kruset hår 1000 ml Mod irriteret hovedbund Glansgivende Mod hovedbundsproblemer Mod skadet og slidt hår Mod tør hovedbund Til blondt og lysnet hår Til farvet og behandlet hår Til fint og tyndt hår Til gråt og modent hår

Beskrivelse

Pas på dit nyvaskede hår med denne conditoner, som kan bruges hver dag og som ikke tynger dit hår, men blidt gør det nemt at arbejde med samt eliminerer krus. Den har en let konsistens og passer til alle hårtyper. Styrker og plejer håret samt giver shine.

Anvendelse: 

Efter at have vasket håret med shampoo, påfører du conditioneren og fordeler det i håret. Lad det sidde i 1-2 minutter før du skyller det ud.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Bumble And Bumble Seaweed Condtioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.