Bumble And Bumble Overnight Damage Repair Masque

190 ml

Bedømmelse:
100% of 100

spar20%

Din pris 469,00 kr Vejl. udsalgspris 588,00 kr
Status:På lager - 1-2 dages levering
En reparerende og blødgørende natmaske til alle hårtyper. Denne lette hårkur er beriget med Evening Primrose, UV-filter og Camelia Olie. Camelia Olie er en rig olie, der er kendt for sine genopbyggende og foryngende genskaber. Den virker reparerende og blødgørende, på et i forvejen skadet hår, og hjælper med at forebygge fremtidige skader.Anvendelse:Påfør i tørt hår 1-2 gange om ugen. For en ekstra plejende effekt, lad den bliver natten over og vask den ud om morgenen med din foretrukne shampoo og balsam. Efter vask anbefales det at bruge Daytime Protective Repair Fluid for bedste resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Leave-in hårkur Bumble And Bumble Alle Hårtyper 190 ml Blødgørende Glansgivende Nærende Parabenefri Plejende Reparerende

Beskrivelse

En reparerende og blødgørende natmaske til alle hårtyper.
Denne lette hårkur er beriget med Evening Primrose, UV-filter og Camelia Olie. Camelia Olie er en rig olie, der er kendt for sine genopbyggende og foryngende genskaber. Den virker reparerende og blødgørende, på et i forvejen skadet hår, og hjælper med at forebygge fremtidige skader.
Anvendelse:
Påfør i tørt hår 1-2 gange om ugen. For en ekstra plejende effekt, lad den bliver natten over og vask den ud om morgenen med din foretrukne shampoo og balsam. Efter vask anbefales det at bruge Daytime Protective Repair Fluid for bedste resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Bumble And Bumble Overnight Damage Repair Masque
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.