Bumble And Bumble Deeep

final_price
Din pris 229,00 kr Vejl. udsalgspris 260,00 kr
Status:Ikke på lager
En proteinrig behandling, du kan bruge én gang om ugen for at reparere, blødgøre, revitalisere og øge hårets elasticitet. Et must til dig der har ekstra tørt, solskadet, eller kemisk behandlet hår. Anvendelse: Brug produktet én gang om ugen, lad det virke i max 20 min. Gerne under varme hvis det er muligt. Vask håret, og fordel produktet jævnt når håret er håndklæde tørt. For at holde håret varmt under behandlingen, vikles en badehætte eller håndklæde rundt om håret. For at opnå det optimale resultat, sæt dig under en lampe, hårtørrer, i et dampbad, i en sauna, eller i solen. Dit hår vil være takke dig for det!  BEAUTYCOS we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti
Fri fragt* Fri fragt*
Dag til dag levering Dag til dag levering
Dag til dag levering Bestil i dag og vi afsender din ordre om
Hårpleje Hårkur Bumble & Bumble Skadet og slidt hår Tørt hår 150 ml Mod skadet og slidt hår

Beskrivelse

En proteinrig behandling, du kan bruge én gang om ugen for at reparere, blødgøre, revitalisere og øge hårets elasticitet.

Et must til dig der har ekstra tørt, solskadet, eller kemisk behandlet hår.

Anvendelse:

Brug produktet én gang om ugen, lad det virke i max 20 min. Gerne under varme hvis det er muligt. Vask håret, og fordel produktet jævnt når håret er håndklæde tørt. For at holde håret varmt under behandlingen, vikles en badehætte eller håndklæde rundt om håret. For at opnå det optimale resultat, sæt dig under en lampe, hårtørrer, i et dampbad, i en sauna, eller i solen.

Dit hår vil være takke dig for det! 

BEAUTYCOS we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Log ind eller tilmeld for at give bedømmelse

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration