Braun Silk Èpil 9 4in1 Skin Spa

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
Bedømmelse:
100% of 100
SPOTPRIS 1.025,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Med Braun Silk épil 9, kan du nu få spa-oplevelsen hjem i dit eget badeværelse. Produktet kan anvendes på både ben, krop eller ansigt og kommer uden leding, hvilket gør det nemt at bevæge sig rundt, komme til og for en meget mere fleksibel oplevelse.  Med et 4ién produkt har du både epilering, shaver, massage-pad og en eksfolierende effekt lige ved hånden. Maskinen kan bruges på både tør eller våd hud, samt i badet. Med et bredt produkthovede rammer du et stort område af gangen og kan nemt skifte funktion som du ønsker.Epileringsfuntionen er utrolig effektiv og er efterhånden de fleste kvinders foretrukne hårfjerningsmetode. Ved hjælp fra 40 små pincetter, kan hår helt ned til 0,5 mm. tages uden problemer, hvilket efterlader huden blød og fin. Med et indbygget "sensosmart", er det umuligt for dig at trykke for hårdt under anvendelse og gør derfor Silk épil til en tryg hårfjerningsmetode. Produktet gør alt hvad det kan for at hjælpe dig og der er ingen hår der kan gemme sig, da "smart light" er klar til at fremhæve de hår der eventuelt er svære at få øje på.Skal huden eksfolieres, har du hele to valgmuligheder alt efter hvor dyb en eksfoliering du ønsker. Dette går også godt i hånd med hårfjerning, da det modvirker indgroede hår og efterlader huden frisk og åben. Skal huden masseres så blodcirkulationen sættes i gang og de små muskler bliver stimuleret har du også den mulighed. Et multiprodukt uden lige!Medfølgende kommer en diskret lyserød taske, så produktet kan ligge for sig selv- beskyttet. Der medfølger desuden opladestander og rejseetui. Pr. opladning får man ca. 40 minutters behandlingstid og det har aldrig været nemmere. 
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Mænd Barbering Barbering El-artikler Hårtrimmer og tilbehør Barberskraber Personlig pleje Hårfjerning Epilator Barberblade Barbermaskine Barberskraber Trimmer Skærehoveder Gamle Priser - Samme Priser Braun

Beskrivelse

Med Braun Silk épil 9, kan du nu få spa-oplevelsen hjem i dit eget badeværelse. 

Produktet kan anvendes på både ben, krop eller ansigt og kommer uden leding, hvilket gør det nemt at bevæge sig rundt, komme til og for en meget mere fleksibel oplevelse.  

Med et 4ién produkt har du både epilering, shaver, massage-pad og en eksfolierende effekt lige ved hånden. 

Maskinen kan bruges på både tør eller våd hud, samt i badet. 

Med et bredt produkthovede rammer du et stort område af gangen og kan nemt skifte funktion som du ønsker.

Epileringsfuntionen er utrolig effektiv og er efterhånden de fleste kvinders foretrukne hårfjerningsmetode. 

Ved hjælp fra 40 små pincetter, kan hår helt ned til 0,5 mm. tages uden problemer, hvilket efterlader huden blød og fin. 

Med et indbygget "sensosmart", er det umuligt for dig at trykke for hårdt under anvendelse og gør derfor Silk épil til en tryg hårfjerningsmetode. 

Produktet gør alt hvad det kan for at hjælpe dig og der er ingen hår der kan gemme sig, da "smart light" er klar til at fremhæve de hår der eventuelt er svære at få øje på.

Skal huden eksfolieres, har du hele to valgmuligheder alt efter hvor dyb en eksfoliering du ønsker. Dette går også godt i hånd med hårfjerning, da det modvirker indgroede hår og efterlader huden frisk og åben.

Skal huden masseres så blodcirkulationen sættes i gang og de små muskler bliver stimuleret har du også den mulighed. Et multiprodukt uden lige!

Medfølgende kommer en diskret lyserød taske, så produktet kan ligge for sig selv- beskyttet. Der medfølger desuden opladestander og rejseetui. 

Pr. opladning får man ca. 40 minutters behandlingstid og det har aldrig været nemmere. Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Braun Silk Èpil 9 4in1 Skin Spa
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord