Tigi Manipulator

57 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 52,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
TIGI ManipulatorHer er en super lækker voks - et finishprodukt, der vil revolutionere din kreativitet og frisure-muligheder. Dufter som bubble-gum og virker næsten sådan i håret. Manipulator er en fiberformende creme, som tillader dig at trylle med håret! Du skaber nemt struktur, løft og facon til håret - lige som du ønsker det. Mulighederne er endeløse! Morsom at bruge, selv de mest ordinære frisurer får nyt liv. Manipulator giver et elastisk, godt hold, uden at fedte med et mat finish. Sepererer dine lokker. Dette produkt kan næsten alt, og holder hvad det lover. Bruges på samme måde som voks. Dyp fingeren i produktet og fordel det godt i håndfladerne. Påfør derefter produktet i enten vådt eller tørt hår. Leg og og vær sej! Hos Beautycos får du råd!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Mænd Hårstyling Hårvoks Fiber voks Cremevoks Hårstyling Hårvoks Fiber voks Tigi 57 ml

Beskrivelse

TIGI Manipulator

Her er en super lækker voks - et finishprodukt, der vil revolutionere din kreativitet og frisure-muligheder. Dufter som bubble-gum og virker næsten sådan i håret.

Manipulator er en fiberformende creme, som tillader dig at trylle med håret! Du skaber nemt struktur, løft og facon til håret - lige som du ønsker det. Mulighederne er endeløse! Morsom at bruge, selv de mest ordinære frisurer får nyt liv. Manipulator giver et elastisk, godt hold, uden at fedte med et mat finish. Sepererer dine lokker.

Dette produkt kan næsten alt, og holder hvad det lover.

Bruges på samme måde som voks. Dyp fingeren i produktet og fordel det godt i håndfladerne. Påfør derefter produktet i enten vådt eller tørt hår.

Leg og og vær sej!

Hos Beautycos får du råd!
Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:TIGI Manipulator
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord