Tigi Ego Boost

237 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 59,00 kr
Status:Ikke på lager - 1-2 arbejdsdage
Ren ego trip for dine spidser. Sundt hår ses på sunde spidser - pas godt på dem, da spidser hurtigt afslør dit hårs tilstand.Tigi Bedhead Ego boost split end mender er en leave-in conditioner. Dens opgave er udelukkende at samle de spaltede og tørre spidser, så de både ser velplejede ud, men også at de rent faktisk bliver sunde og smukke. Den plejer og forsegler håret med Keratin og Glyserin. Pga. tilsætning med Aminosyre har den en sammentrækkende effekt på håret. Tilfører dejlig naturlig glans.Anvendelse:Vask håret i en af de mange TIGI shampooer og conditioner. Håndklæde-tør håret, og fordel Ego Boost jævnt ud i spidserne og oplev forskellen!
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur TIGI Bed Head Tigi 237 ml Mod spaltede spidser

Beskrivelse

Ren ego trip for dine spidser. Sundt hår ses på sunde spidser - pas godt på dem, da spidser hurtigt afslør dit hårs tilstand.
Tigi Bedhead Ego boost split end mender er en leave-in conditioner. Dens opgave er udelukkende at samle de spaltede og tørre spidser, så de både ser velplejede ud, men også at de rent faktisk bliver sunde og smukke. Den plejer og forsegler håret med Keratin og Glyserin. Pga. tilsætning med Aminosyre har den en sammentrækkende effekt på håret. Tilfører dejlig naturlig glans.

Anvendelse:
Vask håret i en af de mange TIGI shampooer og conditioner. Håndklæde-tør håret, og fordel Ego Boost jævnt ud i spidserne og oplev forskellen!

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:TIGI Ego Boost
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord