Sebastian Potion 9

150 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 179,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Fantastisk leave-in kur der efterlader dit hår blødt, glat, velplejet og uden krus. Med 70% pleje og 30% styling får du både et sundere hår og et blødt og fleksibel hold. Produktet gør håret nemmere at børste igennem. Den nærer og genopbygger skadet og tørt hår. Samtidig skaber den balance i hårets fugtindhold så du undgår statisk elektrisk hår. Den indeholder 9 botaniske ingredienser, der nærer og genopbygger tørt og ødelagt hår, samtidig med at den skaber kontrol over flyvsk hår og krus.Indholdet af safflower/tidselolie givet en let krydret duft.  Anvendelse: Påfør produktet i både håndklædetørt og tørt hår, i små mængder. Lad håret lufttørre, føntør, eller brug en diffuser for at booste dine krøllede lokker. BEAUTYCOS anbefaler dette produkt til alle hårtyper og længder; krøl, glat, krus, fint, flyvsk, langt, mellem-langt, kort eller helt kort. Produktet er genialt som underlag til enhver frisure. Potion 9 booster effekten af de styling produkter du anvender efter. Psst: Potion 9’s fantastiske effekt holder i op til 3 hårvaske.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårstyling Stylingcreme Sebastian Styling Treatment (Flow) Gamle Priser - Samme Priser Sebastian 150 ml

Beskrivelse

Fantastisk leave-in kur der efterlader dit hår blødt, glat, velplejet og uden krus.

Med 70% pleje og 30% styling får du både et sundere hår og et blødt og fleksibel hold.

Produktet gør håret nemmere at børste igennem. Den nærer og genopbygger skadet og tørt hår. Samtidig skaber den balance i hårets fugtindhold så du undgår statisk elektrisk hår.

Den indeholder 9 botaniske ingredienser, der nærer og genopbygger tørt og ødelagt hår, samtidig med at den skaber kontrol over flyvsk hår og krus.

Indholdet af safflower/tidselolie givet en let krydret duft. 

Anvendelse:

Påfør produktet i både håndklædetørt og tørt hår, i små mængder. Lad håret lufttørre, føntør, eller brug en diffuser for at booste dine krøllede lokker.

BEAUTYCOS anbefaler dette produkt til alle hårtyper og længder; krøl, glat, krus, fint, flyvsk, langt, mellem-langt, kort eller helt kort. Produktet er genialt som underlag til enhver frisure. Potion 9 booster effekten af de styling produkter du anvender efter.

Psst: Potion 9’s fantastiske effekt holder i op til 3 hårvaske.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Sebastian Potion 9
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord