Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Conditioner

300 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 186,42 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Denne conditioner har en utrolig lækker formular som booster ens hår, derudover er den god til filtret hår og er super effektivt til at modvirke krusning samt statisk elektricitet. Alt dette kan man få ved denne letvægts balsam som også tilfører glans og en smuk glød til håret. Produktet styrker og giver fylde samt fugt til håret, det er derfor et lækkert produkt til det normale/fine flade hår. Ved hjælp af de naturlige ingredienser såsom tea tree, citron og pebermynte er balsammen med til at opfriske og stimulere ens sanser. Anvendelse: I nyvasket hår påføres en passende mængde i længderne og spidserne, lad gerne produktet sidde i 1-3 minutter, skyl derefter produktet ud. TIP: For at opnå endnu mere glød og glans til din frisure, skyl gerne håret efter i koldt vand. OBS: Der anbefales at bruge Paul M. Lemon Sage Thickening Shampoo sammen med Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Conditioner, for at opnå den fulde resultat.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Shampoo & Conditioner Conditioner Paul Mitchell Teatree Fri fragt Paul Mitchell Normalt hår Fint hår 300 ml Til fint og tyndt hår

Beskrivelse

Denne conditioner har en utrolig lækker formular som booster ens hår, derudover er den god til filtret hår og er super effektivt til at modvirke krusning samt statisk elektricitet. Alt dette kan man få ved denne letvægts balsam som også tilfører glans og en smuk glød til håret.

Produktet styrker og giver fylde samt fugt til håret, det er derfor et lækkert produkt til det normale/fine flade hår.

Ved hjælp af de naturlige ingredienser såsom tea tree, citron og pebermynte er balsammen med til at opfriske og stimulere ens sanser.

Anvendelse:

I nyvasket hår påføres en passende mængde i længderne og spidserne, lad gerne produktet sidde i 1-3 minutter, skyl derefter produktet ud.

TIP: For at opnå endnu mere glød og glans til din frisure, skyl gerne håret efter i koldt vand.

OBS: Der anbefales at bruge Paul M. Lemon Sage Thickening Shampoo sammen med Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Conditioner, for at opnå den fulde resultat.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Paul Mitchell Lemon Sage Thickening Conditioner
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord