Loreal Prof. Majiblond 904 (U)

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 119,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Loreal Prof. Majiblond Ultra 904Forbedret neutralisering af nuancer, der nu er renere og lettere end nogensinde før. Takket være Hi-Tenacity teknologi er de varme nuancer endnu mere lysende og forbliver tro i længere tid. Ionène G ™ og Incell behandler hele hårets fiber og tilfører sublim pleje. Selv den smukkeste farve har behov for pleje og beskyttelse. Lad dig inspirere og hav mod.Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårfarver & Tilbehør Hårfarver Afblegning Loreal Prof. Majiblond Ultra Lysningsfarve Gamle Priser - Samme Priser Loreal Beskyttende

Beskrivelse

Loreal Prof. Majiblond Ultra 904

Forbedret neutralisering af nuancer, der nu er renere og lettere end nogensinde før. Takket være Hi-Tenacity teknologi er de varme nuancer endnu mere lysende og forbliver tro i længere tid. Ionène G ™ og Incell behandler hele hårets fiber og tilfører sublim pleje.

Selv den smukkeste farve har behov for pleje og beskyttelse. Lad dig inspirere og hav mod.

Dette er professionelle farver, det vil sige kemi og derfor er det vigtig med den rigtige information, før du går i gang. Kontakt din frisør og hvis du har den nødvendige viden, så god fornøjelse i en farverig hverdag.

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Loreal Prof. Majiblond 904 (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Burd DAO GLS Instabox PostNord