Kerastase Age Premium Masque Subtantif (U)

200 ml

Prisgaranti
Vi har prisgaranti på alle varer
SPOTPRIS 149,00 kr
Status:På lager - 1-2 arbejdsdage
Kerastase - Age Premium, Subtantif Masque 200mlKérastase Age Premium Bain Substantif Masque er det rigtige valg til aldrende hår. Masken bekæmper de tre tegn på aldring. Kvinder i den modne alder får ofte hår som bærer præg af, at det er skadet af miljøet og hormonelle forandringer med et resultat, at håret bliver tyndere, svagere og mere sårbart.De tre tegn på aldring af håret er: porøsitet, tab af fylden og en tør hovedbund. Formularen med hyaluronsyre 'Système Pro-Supplenium og Intra Cylane danner grundlag for Kérastases Bain Substantif shampoo, der bekæmper disse tegn på ældning.Anvendelse:Vask håret med Kérastase Age Premium Bain Substantif Shampoo. Kom en passende mængde Kérastase Age Premium Bain Substantif Masque i alle længder af håret. Lad det virke i op til 10 min og skyl derefter grundigt ud. For en mere intens effekt lad kuren virke i 30 min med et varmt håndklæde omkring.BEAUTYCOS - we care for your hair
... Læs mere
Prisgaranti Prisgaranti Fri fragt* Fri fragt*
Hurtig levering, 1-2 arbejdsdage Hurtig levering
1-2 arbejdsdage
Hårpleje Hårkur Kerastase Age Premium Gamle Priser - Samme Priser Kerastase Normalt hår Modent hår Gråt hår 200 ml Til gråt og modent hår

Beskrivelse

Kerastase - Age Premium, Subtantif Masque 200ml

Kérastase Age Premium Bain Substantif Masque er det rigtige valg til aldrende hår. Masken bekæmper de tre tegn på aldring. Kvinder i den modne alder får ofte hår som bærer præg af, at det er skadet af miljøet og hormonelle forandringer med et resultat, at håret bliver tyndere, svagere og mere sårbart.

De tre tegn på aldring af håret er: porøsitet, tab af fylden og en tør hovedbund. Formularen med hyaluronsyre 'Système Pro-Supplenium og Intra Cylane danner grundlag for Kérastases Bain Substantif shampoo, der bekæmper disse tegn på ældning.

Anvendelse:
Vask håret med Kérastase Age Premium Bain Substantif Shampoo. Kom en passende mængde Kérastase Age Premium Bain Substantif Masque i alle længder af håret. Lad det virke i op til 10 min og skyl derefter grundigt ud. For en mere intens effekt lad kuren virke i 30 min med et varmt håndklæde omkring.

BEAUTYCOS - we care for your hair

Skriv din egen anmeldelse
Skriv din anmeldelse her:Kerastase Age Premium Masque Subtantif (U)
Din rating

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og vær den første til at få skarpe tilbud, nyheder og inspiration

Ups!

Produktet du viste interesse for er udgået.

Derfor anbefaler vi dette produkt i stedet.

Dankort Visa MasterCard MobilePay ViaBill PayPal
Bring Burd DAO GLS Instabox PostNord