Hårpleje Hudpleje

Skab din egen wellness oplevelse i hjemmet

Søndag er til Netflix og selvforkælelse.
Hvem elsker ikke en afslappende søndag på sofaen, hvor man lader op til en ny uge? Imens man så ligger der og hygger sig med en god film eller serie, kan man jo ligeså godt forkæle sig selv lidt. Vi giver dig her en guide til, hvordan du kan kreere et lækkert hjemmespa.

Søndag er til Netflix og selvforkælelse. Hvem elsker ikke en afslappende søndag på sofaen, hvor man lader op til en ny uge? Imens man så ligger der og hygger sig med en god film eller serie, kan man jo ligeså godt forkæle sig selv lidt.

Du behøver ikke at bruge mange penge på dyre behandlinger og spa oplevelser. Du kan sagtens kreere din egen spa wellness oplevelse direkte i dit eget hjem. Vi giver dig her en guide til, hvordan du kan pleje dig selv derhjemme.

Brug en scrub

Få fjernet alle de døde hudceller og få eksfolieret huden, både i ansigtet og på kroppen, så huden får fornyet energi samt føltes blød og lækker Med en skrub kan du skrubbe alle de døde hudceller væk, så huden fremstår frisk og mere fugtet. Din hud er efterfølgende mere modtagelig overfor plejestofferne i dine cremer eller i din serum efter en omgang skrub. Brug altid din skrub på fugtet eller våd hud og hav den evt. stående i brusereren. Brug den kun et par gange om ugen, da huden skal have tid til at komme sig efter hver gang.

Det er vigtigt at du ikke bruger samme skrub til både kroppen og ansigtet, da huden her er meget forskellig og kan klare forskellige ting. Hvis du bruger selvbruner, er det også altid et must at bruge en skrub inden. Det gør at farven bliver mere jævn og mere holdbar.

Babor-Cleansing-Sugar-Oil-Peeling-35

Denne nærende Sugar Oil Peeling fra Babor  til 158 kr.indeholder naturlig sesam, macadamianødeolie samt arganolie. Skrubben nærer huden samtidig med at eksfoliere med sukkerkrystaller. Du efterlades med den blødeste og fineste hud, som er klar til at absorbere dine efterfølgende produkter såsom olie og bodylotion.

Babor-SPA-Balancing-Salt-and-Sugar-Oil-Scrub-(N)-30

Denne salt og sukkerbaserede skrub Babor SPA Balancing Salt & Sugar Oil Scrub øger hudens elasticitet allerede fra første strejf. Med de fine salt- og sukkerkorn, eksfolierer den huden, fjerner de døde hudceller og efterlader din hud blød og jævn. Denne lækre skrub fra Barbors ”spa” serie koster 218 kr. Den indeholder mandel, argan og macadamianødde olie, der fugter huden og gøre den smidig.

Brug en god ansigtsmaske

Hvis din hud er træt og har brug for mere fugt og glød kan en god ansigtsmaske hjælpe dig på vej. Hvis du har problemer med uren hud eller ønsker at bekæmpe ældningstegn, kan en ansigtsmaske også gøre en kæmpe forskel for din hud.

Dr.-Hauschka-Firming-Mask-30

Dr. Hauschka Firming Mask til 229 kr. er særligt til dig med tør og moden hud. Masken virker styrkende og sørger for at huden opretholder sin spændstighed. Den aktiverer hudens regenerations-evne og tilfører ekstra næring.

Glamglow-Thirstymud-Hydrating-Treatment-Mask-30

Denne fugtgivende maske: Thirstymud Hydrating Treatment Mask fra Glam Glow er specielt lavet til tør hud, der har brug for ekstra fugt og pleje.
Ansigtsmasken er baseret på en avanceret teknologi, der giver øjeblikkelig dybdevirkende fugt til huden. Din hud får nyt liv på ingen tid samt efterlades silkeblød og genopfrisket.

Babor-Skinovage-Purifying-Mask(N)-30

Denne maske, Babor Skinovage Purifying Mask, er specielt til dig med uren hud. Den absorberer overskydende fedt og beroliger huden, samt reducerer alle former for urenheder. Den virker intensivt og effektivt da den indeholder bla. Antibakterielle ingredienser der samtidig fremmer heling af sår. Samtidig med alt dette, så tilfører den også fugt til huden og har en beroligende effekt.

Forkæl fødderne med en god fodcreme

Mange glemmer at pleje fødderne i vinterperioden, men de skal ikke glemmes blot fordi de pakkes væk om vinteren. Fødderne har brug for pleje hele året rundt. Når du nu alligevel sigger med fødderne oppe i sofaen kan du ligeså godt pleje dem med en lækker fodcreme.

Babors SPA Feet Smoothing Balm  er specielt god til dig der har problemer med ru og sprukken hud. Den tilfører fugt til fødderne og beroliger huden. Brug den gerne efter en tur med Scholls velvet smooth fodfil.

Babor-SPA-Feet-Smoothing-Balm-(U)-30

Glem ikke neglene

Til sidst, imens du måske sidder og nyder en god film på sofaen kan du give dine hænder og negle lidt ekstra kærlighed og pleje.

Denne næringsrige neglecreme; Babor SPA and Cuticle Nail Repair giver intens pleje til negle og neglebånd. Cremen styrker og nedsætter risikoen for at neglene knækker.

Du kan med fordel sidde og massere den godt ind i neglebåndene imens du ser film, og lade det sidde natten over. Så vil du vågne op med lækre flotte negle og neglebånd.

Babor-SPA-Cuticle-&-Nail-Repair-30