Hårpleje

Schwarzkopfs Tips: Sådan får du smukt platinblondt hår derhjemme

Har du længe drømt om smukt platinblond hår, men måske ikke været sikker på hvordan du kan opnå det hjemmefra? Her er alle de ting, du skal vide, før du farver platinblond!

Har du længe drømt om smukt platinblond hår, men måske ikke været sikker på hvordan du kan opnå det hjemmefra? Her er alle de ting, du skal vide, før du farver platinblond!

Kan mit hår blive platinblond efter en blegning?

Det første du skal undersøge, er om dit hår kan opnå så lys en farve med afblegning. Det kan normalt lade sig gøre, hvis din naturlige hårfarve er lys og dit hår generelt er sundt og ikke allerede er farvebehandlet.

Hvor mange niveauer lysere skal jeg vælge?

Selvom vi ofte taler om at ‘farve hår’, når man skifter til blond hår, er det faktisk ikke helt korrekt. Blegeprodukter indeholder ikke farve, men blegemidler, som fx hydrogenperoxid. I løbet af denne proces skifter håret farve – fra dets naturlige farve til blond gennem adskillige røde, orange og gule stadier.

Du bør derfor spørge dig selv, hvor mange lysningsniveauer der er nødvendige for dig for at opnå det ønskede resultat. Dette afhænger af din bundfarve (farven på dit hår i dag). For eksempel kan Schwarzkopf’s L101 Silver Blonde bruges på lysblond til mørkblond hår og lysner op til 8 niveauer og efterlader håret med kølige blonde undertoner.

Hvis din naturlige hårfarve er mørkere end mørkblond, skal du måske igennem et par blegerunder, inden du får drømmeresultatet. Husk at pleje dit afblegede hår med ekstra fugt og plejende produkter og ikke at afblege håret for ofte.

Måske synes du ikke, platinblond hår er lige er dig, men du ønsker stadig at være blond? Det er intet problem, da Schwarzkopf  har hele spektret af blegeprodukter til hjemmebrug, som passer til din bundfarve. Niveauerne går fra 4-9 blegeniveauer. Følg produktbeskrivelserne og anvisningerne for at få det ønskede resultat.

Afblegning (lysner 7-9 niveauer)
Blonde L1
Blonde L1+
Blonde L1++

Afblgning der hjemme

Highlights/striber (lysner 4-6 niveauer)

Blonde M1
Blonde M3+

Striber der hjemme